Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.12.2023
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Biblioteca posarŕ a disposició sales d'estudi nocturnes
Durant els mesos de gener i febrer
Les sales d'estudi nocturnes de la Biblioteca Font i Daniel estaran disponibles del 8 de gener al 9 de febrer. Durant el dia també es podrŕ fer ús d'un espai d'estudi a la sala d'adults.

La Biblioteca Font i Daniel de Llavaneres, amb l'objectiu de facilitar espais adequats per l'estudi als joves, posa a disposició de qui ho necessiti sales d'estudi en horari nocturn. Així doncs, coincidint amb el període d'exàmens semestrals, s'ofereix aquest servei de dilluns a divendres: del 8 de gener al 9 de febrer de 2024, en horari de 20 a 24 hores, a la sala d'actes i a les dues sales annexes. Per accedir-hi, cal fer-ho pel parc de Can Matas. Els usuaris podran fer ús del servei de wifi gratuït de la Biblioteca (només cal el carnet de la biblioteca i tenir el PIN actualitzat), però no es podrà accedir al préstec ni consulta de llibres.

Els estudiants que prefereixin estudiar de dia poden fer ús de l'espai per a l'estudi individual, a la sala d'adults. L'horari és de dilluns a divendres de 16 a 20.30h, els dijous i divendres també al matí de 10 a 13 h i dissabtes de 10 a 14 h. Per a més informació podeu trucar al 937 926 872 o enviar un correu a b.st.andreulla@diba.cat.


 Horaris

Diputació de Barcelona
^