Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Últims dies per participar en el concurs de disfresses del Carnaval 2024
Hi haurŕ cercavila i ball de disfresses, dissabte 10 de febrer a la tarda

La Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Llavaneres organitza un triple concurs per escollir la millor carrossa, la millor comparsa i la millor disfressa del Carnaval 2024 a la vila. La rua de Carnestoltes sortirà de Ca l'Alfaro, dissabte 10 de febrer, a partir de les 17.30 hores. Tot seguit hi haurà música i festa a l'antic pavelló de Llavaneres (carrer dels Contrabandistes). Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes: cal emplenar aquest formulari; hi haurà temps per apuntar-s'hi fins divendres 9 de febrer.

Llavaneres torna a apostar per la rua i la festa de disfresses per celebrar el Carnestoltes. Serà el dissabte 10 de febrer. La rua sortirà de Ca l’Alfaro i recorrerà els carrers del centre fins arribar al pavelló d’Esports del carrer dels Contrabandistes, on es farà el ball de disfresses.

Hi haurà cercavila amb animació musical a càrrec de Xaranga Bufatramuntana i, com a final de festa, a l'antic pavelló de Llavaneres (carrers dels Contrabandistes), lliurament de premis per a la millor disfressa, la millor carrossa i la millor comparsa; i sessió amb Dj Straw&Berry.

Carnaval 2024 a Llavaneres

Informació relacionada
Dissabte, 10 de febrer de 2024
Dissabte, 10 de febrer de 2024
Veniu amb nosaltres a la rua de Carnaval i tot seguit, a l'entrega de premis i sessió DJ!
Divendres, 9 de febrer de 2024
Veniu a fer la vostra mŕscara!
Dimecres, 7 de febrer de 2024
Escalfem motors per Carnaval!
Diputació de Barcelona
^