X
Emergčncia per sequera!
Notícies
Torna 'Som de Barri', del 8 de febrer al 25 d'abril



Els veïns del barri Centre ja podeu fer la reserva de cita prèvia.

Del 8 de febrer al 25 d'abril, posem en marxa la segona edició del projecte de participació ciutadana ‘Som de Barri'. Després de l'estrena de la tardor, tornen les trobades amb els veďns dels set barris de Llavaneres. En aquest cas, es faran els dijous a la tarda, de 18 a 20 hores. Seran entrevistes personalitzades de quinze minuts. 'Som de Barri' manté la voluntat de trepitjar el territori per escoltar quč preocupa a la gent que hi viu. Els participants podran sol·licitar hora de trobada, prčviament i a través d’un formulari web -un per a cada barri-, en funció del calendari de visita als barris. En tot cas, al finalitzar les reunions, a les 20 h, s’atendrŕ els veďns que s’acostin al punt de trobada i que no hagin sol·licitat reunió.

L’objectiu d’aquest procés participatiu és impulsar el contacte amb els veïns dels set barris de Llavaneres per conèixer, de primera mà, les seves problemàtiques, reclamacions i queixes i gestionar-ne la millor solució. A finals de desembre es va tancar la primera edició de 'Som de Barri' i la valoració és molt positiva. Properament, els veïns que hi van participar rebran les actes de les reunions amb les respostes a les seves consultes.

Per ser atès en aquesta segona edició de 'Som de Barri', els veïns han de plantejar prèviament les qüestions que els preocupen. La durada màxima de l'entrevista serà de quinze minuts i els interlocutors seran l’alcalde i regidor de Participació Ciutadana i Barris, Àlex Neira, acompanyat per altres membres del govern municipal, en funció de la demanda de temes a tractar. 

 Reserva hora de trobada 

La reserva de visites s'obrirà quinze dies abans a la celebració de la trobada; el formulari es tancarà quan s'esgotin les 8 places o bé el dilluns anterior a la cita. Si hi ha alguna incidència i cal canviar el dia de les reunions, es notificarà per escrit als veïns que hagin sol·licitat hora de visita.

Els dijous, de 18 a 20 hores, en un punt diferent de cada barri. Pren-ne nota!

NOM DEL BARRIDATALLOC DE TROBADA
HORARI
 
Sant Pere- El Balís


8 de febrer

Oficina de TurismeDe 18 a 20 h
Can Sans
22 de febrerPàdel Park LlavaneresDe 18 a 20 h
Bell-Aire i Ametllareda7 de març Llar d’infants Sant NicolauDe 18 a 20 h
Canafort-El Puntó21 de marçBar de la zona esportivaDe 18 a 20 h
Avall, Matas i Can Amat4 d'abrilSala de lectura d’El Casal de LlavaneresDe 18 a 20 h

Montalt, Catà i Grup Betlem

18 d'abrilSala d’actes de Ca l’AlfaroDe 18 a 20 h
Centre25 d'abrilOAC de l’AjuntamentDe 18 a 20 h

Som de Barri

Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
^