Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Ajuntament de Llavaneres i el CN El Balís, guardonats en la Festa de la Vela Catalana
Reben el reconeixement de Vela Social 2023 per la promoció d'aquest esport entre els escolars de la vila

L'Ajuntament de Llavaneres ha rebut el guardó Vela Social 2023 per promocionar l'esport de la vela a través del programa Esport Blau, al costat del CN El Balís. El guardó es va lliurar en la Festa de la Vela Catalana, celebrada dimecres 31 de gener a Barcelona, que va comptar amb la participació del regidor d'Esports de Llavaneres, Carles Canals. Durant la gala, el CN El Balís va rebre el màxim reconeixement atorgat als clubs nàutics d'arreu de Catalunya, el Vela Platí. També cal destacar la nominació de Florian Trittel (CN El Balís) com a millor regatista del 2023. Trobareu tota la informació de la Festa de la Vela, en aquest enllaç.

Presidida per la secretària general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, Anna Caula, pel regidor d'Esports de Barcelona i diputat de la Diputació, David Escudé, i pel president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres, la Festa de la Vela Catalana 2024 ha estat molt especial per la coincidència amb la 37a edició de la Copa Amèrica de Vela a Barcelona. Per aquest motiu, la gala va tenir lloc a l’espai America’s Cup Experience, el centre de divulgació oficial d'aquesta competició esportiva.

Una vetllada per reconèixer els èxits esportius i socials aconseguits durant els anys 2022 i 2023 per part dels esportistes, clubs i escoles de la Vela Catalana; i també per donar les gràcies a les entitats, institucions i administracions que han treballat a favor d'aquest esport.

Tota la informació dels premiats en la Festa de la Vela Catalana 2024, aquí.

 Esport Blau 

Esport Blau Escolar és un dels programes d’esport escolar de la Generalitat de Catalunya, que desenvolupa la Federació Catalana de Vela, conjuntament amb la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, el Departament de la Presidència i el Departament d’Educació. El programa combina educació i esport i proposa una activitat, de formació poliesportiva en esports de la vela i en el medi marí, a l’alumnat de 5è de primària (10-11 anys) de comarques costaneres, en el marc curricular de l’àrea d’Educació Física, amb un tractament interdisciplinari.

Festa de la Vela

Diputació de Barcelona
^