Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Activació del 4G i 5G a Llavaneres
En cas d'incidčncia en la recepció de la TDT, contacteu amb Llega 700

Llega700 és l'empresa que gestiona les afectacions produïdes en la recepció de la TDT per les emissions de la tecnologia 4G i 5G. Per resoldre qualsevol mena d'afectació que s'hi pugui produir s'ha habilitat un telèfon d'atenció gratuït (900 833 999) i un correu electrònic (ayuda@llega700.es) per restablir el servei de Televisió Digital Terrestre.

La prestació dels serveis mòbils en aquestes bandes de freqüència pot comportar l'aparició de determinades afectacions a la recepció del senyal de TDT dels usuaris de la seva localitat, pel fet que s'utilitzaven anteriorment pel servei de televisió.

El desplegament d'aquestes xarxes està regulat pel Reial Decret 579/2019, d'11 d'octubre, a partir del qual es va procedir a l'alliberament de les freqüències entre 694 i 790 MHz (canals 49 al 60 d'UHF) que fins aleshores s'empraven per a la recepció de la Televisió Digital Terrestre.

Les freqüències esmentades van ser assignades a les operadores de telefonia mòbil per prestar els seus serveis de telefonia mòbil de nova generació.

Infografía Llega700

Diputació de Barcelona
^