X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 09.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Segona fase de les obres de substitució de la canonada del passeig de la Riera
A partir de dilluns 12 de febrer, es tallarà al trànsit el tram que enllaça el carrer Alzina i el passatge Massorrà

Les obres de renovació de la canonada d'aigua del passeig de la Riera avancen a bon ritme. A hores d'ara ja s'ha enllestit la feina en el primer tram i, a partir de dilluns 12 de febrer, es tallarà al trànsit el tram superior, entre el carrer Alzina i el passatge Massorrà. Aquest tall tindrà afectacions en l'accés de vehicles a l'Escola Serena Vall. Es recomana fer ús de l’estacionament de la zona esportiva per evitar el col·lapse viari, sobretot en les hores d’entrada i sortida de l’escola. El tram que ha estat tancat al trànsit des de l'inici de les obres quedarà obert a la circulació.

Les obres es van posar en marxa el 23 de gener i consisteixen en la renovació de la canonada d'aigua entre el camí de la Masia i l'avinguda de Catalunya, en la bifurcació de l'avinguda Mare de Déu de Montserrat i l'avinguda de Sant Andreu. L'adjudicatària és l'empresa Obres i paviments Brossa SA, per un import de 404.677,64€ IVA inclòs.

Aquesta actuació contribuirà a la renovació d'un tram de la xarxa de subministrament d'aigua del municipi de Sant Andreu de Llavaneres: en alguns trams és molt antiga i s'hi produeixen fuites i altres incidències força sovint. L’actuació prevista permet la sectorització de la xarxa i, per tant, permetrà localitzar més fàcilment possible avaries i que les eventuals intervencions de manteniment afectin el menor número d'abonats possible. Així mateix, incrementarà la garantia i la qualitat del servei d’abastament i reduirà el número d'incidències.

Afectacions de la segona fase de les obres


Tall de trànsit al passeig de la Riera
Tall de trànsit al passeig de la Riera.


L'estat de les obres
Detall de les obres.


Diputació de Barcelona
^