Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.02.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Signem un conveni amb Sant Vicenç per compartir borses de treball d'agents de Policia Local
L'acord tindrŕ una vigčncia de quatre anys i permetrŕ cobrir de manera temporal necessitats de personal dels dos cossos de seguretat locals

L’alcalde de Llavaneres, Ŕlex Neira, i l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, han signat avui, 13 de febrer, un conveni de col·laboració per a la utilització conjunta de les borses de treball d’agents interins de la Policia Local. Aquest conveni permetrŕ cobrir de manera temporal, amb la mŕxima urgčncia i per un procediment ŕgil, diferents necessitats de personal, com per exemple, les baixes que es produeixin als dos cossos locals.

El conveni de col·laboració farà possible compartir dades del personal aspirant integrant de les respectives borses d'agents, així com dels resultats dels procediments administratius. L'acord permetrà reduir despeses i temps, especialment en situacions d'urgència.

La voluntat dels dos ajuntaments és continuar buscant fórmules 'imaginatives i eficaces' que permetin oferir més i millors serveis a la ciutadania i, al mateix temps, reduir costos. En aquest sentit, ja s'està treballant en l'elaboració d'un conveni genèric que faciliti l'ús compartit de borses de treball d'altres àrees municipals.

 Les valoracions 

Àlex Neira. Alcalde de Llavaneres

"Aquest conveni demostra la voluntat d'entesa entre els dos ajuntaments i els dos municipis."

"La innovació i la col·laboració són dues eines fonamentals que ens permetran millorar els serveis que prestem als nostres veïns".

Javer Sandoval. Alcalde de Sant Vicenç

"Aquest conveni és positiu perquè és un acte de bon veïnatge." 

"Amb aquest acord fem un exercici d'optimització de recursos i, a més, és un bon exemple de col·laboració entre municipis."

Alcaldes de Sant Vicenç i de Llavaneres

Diputació de Barcelona
^