X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.03.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Oberta la convocatňria de subvencions esportives per al 2024
El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 d'abril

Podran optar a una subvenció els clubs i entitats esportives de Llavaneres sense ànim de lucre inscrites en el RMAEC. L'anunci s'ha publicat en el BOP a data de 21 de març i, per tant, el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 21 d'abril.

La Regidoria d'Esports presenta les bases de la convocatòria de subvencions esportives d'aquest any 2024. Els ajuts s'adrecen a clubs i associacions esportives, sense finalitat de lucre, inscrites en el registre de la Secretaria General de l'Esport i en el Registre Municipal d'Associacions i Entitats Ciutadanes (RMAEC) de Llavaneres. El pressupost màxim que es destinarà enguany per a la concessió de subvencions per al desenvolupament d'activitats esportives serà de 20.000 euros. Les entitats podran rebren un import màxim de 4.500 euros.

L'objectiu d'aquesta convocatòria és fomentar activitats, projectes i esdeveniments esportius que formin part del funcionament extraordinari de les entitats esportives del municipi, que siguin d'interès públic i social. El termini de presentació de sol·licituds restarà actiu un mes a partir de la seva publicació en els diaris oficials. Podeu consultar tots els detalls de la convocatòria, així com les bases i els criteris de puntuació en el tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament de Llavaneres.

Les subvencions concedides a través d'aquesta convocatòria s'hauran de destinar a finançar activitats desenvolupades durant el 2024. L'import i percentatge de les subvencions que s'atorguin no podrà excedir el 50% del cost total de les activitats subvencionades.

Subvencions esportives

Diputació de Barcelona
^