Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.03.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Consell d'Infants s'endinsa en la invisibilització de la feina de les dones
Els alumnes han presentat els seus treballs de recerca sobre dones importants de la història

El Consell d'Infants de Llavaneres ha celebrat avui, divendres 15 de març, la segona sessió del curs per continuar avançant en el tema escollit: la invisibilització de la feina de les dones i els rols de gènere.

Els alumnes de l'Escola Serena Vall i l'Escola Jaume Llull han presentat els seus treballs de recerca sobre dones importants de la història, amb l'objectiu de visibilitzar les figures femenines. Cada grup d'alumnes havia d'exposar la biografia d'una dona; el requisit per escollir-la és que hagués realitzat una fita de gran notorietat.

El resultat ha estat una sessió molt interessant amb una representació molt àmplia i una gran varietat de carreres professionals: des de la primera dona astronauta fins a activistes que han lluitat pels drets humans.

La part final del Consell s'ha dedicat a parlar sobre els ingressos obtinguts durant el Parc de Nadal de 2023; els guanys es repartiran com a donatius entre diverses organitzacions no governamentals.

El Consell d'Infants de Llavaneres està format per alumnes de 5è i 6è de les dues escoles de primària del municipi. També en formen part l'alcalde, Àlex Neira, que és el president del Consell, i el regidor d'Educació, Joan Arnau, com a vicepresident. Hi estan convidats tots els regidors del consistori. En aquesta sessió hi ha assistit el regidor Nani Mora.

Collage consell infants

Diputació de Barcelona
^