X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 21.03.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Els alcaldes de les 3 Viles es reuneixen amb el president del Consell Comarcal
La trobada es va completar amb una visita a la depuradora de Llavaneres, que dona servei als tres pobles

Els alcaldes de les 3 Viles, Ŕlex Neira, Sant Andreu de Llavaneres; Javier Sandoval, Sant Vicenç de Montalt, i Albert Batlle, Caldes d'Estrac, es van reunir dijous 21 de març amb el president del Consell Comarcal del Maresme, Francesc Alemany. La trobada va servir per compartir reclamacions i preocupacions de temes que afecten els tres municipis. La reunió s'emmarca en la ronda de visites que Alemany estŕ fent a tots els consistoris maresmencs i que, en aquest cas, s'ha fet conjuntament amb els alcaldes de les 3 Viles. La trobada es va tancar amb una visita a la depuradora de Llavaneres, que dona servei als tres municipis.

Entre d'altres temes, van parlar sobre la neteja de platges i sobre el servei que s'ofereix en el Centre d'Atenció d'Animals Domèstics del Maresme (CAAD), que es dedica a la recollida d'animals abandonats. 

Alcaldes 3 viles i president CCM  Alcaldes 3 viles i president CCM

Visita a la planta depuradora de les 3 Viles

D'altra banda, es va aprofitar la trobada per visitar la depuradora que dona servei a les 3 Viles i que està en uns terrenys limítrofs entre Llavaneres i Sant Vicenç. A la visita a la depuradora, van assistir el president del Consell Comarcal, Francesc Alemany, l'alcalde de Llavaneres, Àlex Neira, el regidor d'Aigües de Llavaneres, Josep Ruiz, que van ser rebuts per representants del Consorci de Residus del Maresme. La trobada va servir per posar damunt la taula noves propostes per unir esforços en la lluita contra la sequera. Justament, s'ha plantejat poder aprofitar les aigües residuals per regar l'arbrat i els parcs i jardins municipals. D'altra banda, les 3 Viles van insistir en la necessitat de pensar en l'ampliació de les instal·lacions, tenint en compte el creixement previst tant a Llavaneres com a Sant Vicenç.

Visita a la depuradora de les 3 Viles

Diputació de Barcelona
^