X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 22.03.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Tot a punt per celebrar Sant Jordi
L'acte central serà el lliurament dels premis de la Mostra Literària 2024

Llavaneres tornarà a celebrar la diada de Sant Jordi al carrer i ho farà amb un bon ventall d'activitats per a totes les edats, organitzades per la Regidoria de Cultura, amb el suport de la Biblioteca Font i Daniel, l'Escola Municipal de Música Llavaneres i el Casal Jove. Les activitats es faran, principalment, dimarts 23 d'abril, diada de Sant Jordi. L'acte central serà el lliurament dels premis de la Mostra Literària 2024, amb música i hora del conte. A més, durant tot el dia es podran trobar les habituals parades de venda de llibres i roses perquè els veïns i visitants puguin complir amb la tradició de regalar un llibre i una rosa. Però hi haurà altres propostes: preneu-ne nota i sortiu al carrer per Sant Jordi! I si voleu vendres roses o llibres, ho podeu sol·licitar, aquí.

CONCURS DE DIBUIXFins al 20 d'abril, participeu en el concurs de dibuix infantil de Sant Jordi de la Biblioteca Font i Daniel de Llavaneres. Més informació, aquí.

Dimarts, 23 d'abril

PLAÇA DE LA VILA

Durant la diada de Sant Jordi, l'activitat se centrarà a la plaça de la Vila, on la Regidoria de Cultura, amb el suport de l'Escola Municipal de Música, ha preparat un concert de Sant Jordi, una sessió de l'hora del conte i l'acte de lliurament dels premis de la Mostra Literària de Llavaneres 2024. Us recordem que el termini de presentació de treballs finalitza el 12 d'abril.

CASAL JOVE

Al Casal Jove, a Can Rivière, hi podreu realitzar un taller de roses amb feltre, el mateix dia de Sant Jordi, a les 17 h.

Dimecres, 24 d'abril 

CASAL JOVE

L'endemà de la diada, a Can Rivière, es durà a terme una fira d'intercanvi de llibres, a partir de les 16 h.

Dissabte, 27 d'abril 

BIBLIOTECA FONT I DANIEL

Com a cloenda dels actes festius de la diada de Sant Jordi 2024 a Llavaneres, dissabte 27, la Biblioteca Font i Daniel ha preparat un taller de punts de llibre amb Imma Dorda. Es farà a partir de les 10.30 h.

L'Ajuntament de Llavaneres convida tothom a participar de les activitats programades i a celebrar Sant Jordi, una de les festes més tradicionals de la cultura catalana.

  El rètol  Sant Jordi 2024

Informació relacionada
Dissabte, 27 d'abril de 2024
A càrrec d'Imma Dorda
Dimecres, 24 d'abril de 2024
Celebrem Sant Jordi amb la lectura
Dimarts, 23 d'abril de 2024
Dimarts, 23 d'abril de 2024
Sant Jordi arriba al Casal Jove de la forma més creativa!
Dimarts, 23 d'abril de 2024
El termini per demanar el permís finalitza el 12 d'abril
Dimarts, 16 d'abril de 2024 (*fins al 20-4-2024)
Presenteu els vostres treballs a través d'aquest tràmit
Publiquem les bases de la convocatòria: els treballs es poden presentar fins al 12 d'abril
Diputació de Barcelona
^