X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres convoca deu places a través dels Plans d'Ocupació 2024
Les sol·licituds es poden presentar fins al 7 de maig excepte en el cas dels 3 peons de la Brigada Jove que finalitza el 10 de maig.

L'Ajuntament de Llavaneres obre una nova convocatòria de contractació: els Plans Locals d'Ocupació 2024, que estan dotats amb deu llocs de treball. A través del fons de prestació provinent de la Diputació de Barcelona, es contractaran tres peons i un supervisor de la Brigada Jove, un vigilant de zona blava, un tècnic auxiliar informàtic i un auxiliar administratiu per a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. Paral·lelament, amb finançament propi, s'obre la convocatòria per a la contractació d'un tècnic auxiliar per a Serveis territorials, un tècnic per les àrees d'Igualtat i Joventut i un conserge d'instal·lacions i equipaments municipals. Les places d'auxiliar administratiu de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) i la de conserge d'instal·lacions i equipaments municipals es cobriran a través de la borsa de treball creada a principis d'any, dins la darrera convocatòria de plans ocupacionals.

L'objectiu d'aquest projecte és facilitar l'accés al món laboral a les persones en situació d'atur i amb més dificultats de trobar una feina. Aquesta eina permet que les persones en situació d'atur adquireixin experiència laboral en un entorn real de treball. Els dota de recursos per a la seva inserció laboral; un fet especialment necessari per als col·lectius amb més risc d'exclusió laboral o social.

Plans Ocupacionals 2024: subvencionats amb Fons Propis

Aquesta convocatòria inclou les següents  contractacions:

Plans Ocupacionals 2024: subvencionats a través de la Diputació de Barcelona
Aquesta convocatòria inclou les següents contractacions:

Plans Ocupacionals 2024: subvencionats a través de la Diputació de Barcelona  

Aquesta convocatòria inclou la contractació de 3 peons per la Brigada Jove 

Àrea de suport

Documentació

Més feina, més Llavaneres

Diputació de Barcelona
^