Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 06.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Preinscripció de nous alumnes a l'Escola Municipal de Música Llavaneres per al curs 24-25
A través d'aquest formulari telemàtic

L'Escola Municipal de Música es prepara per al nou curs escolar 2024-2025. A continuació us expliquem l'oferta de les diferents etapes educatives, el calendari i el procediment a seguir per fer la preinscripció de plaça. Estem a la vostra disposició per resoldre els dubtes i assessorar-vos!

Preinscripció nous alumnes 24-25


Procediment i calendari

El període de preinscripció oficial per a nous alumnes per al curs 2024-2025 a l'Escola Municipal de Música ha finalitzat. Però el procés de sol·licitud de plaça segueix obert a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.

Una àmplia oferta educativa

L'Escola Municipal de Música Llavaneres ofereix programes de formació per a totes les edats i nivells. 

En els vídeos que trobareu a continuació us expliquem les diferents etapes educatives del centre:

 • Sensibilització musical, per a alumnes de 3 a 5 anys. Iniciació a la música a través de la música i el moviment.

 • Iniciació, per a infants de 6 i 7 anys. Es realitza una primera incursió a l'instrument, acompanyada de l'aprenentatge del llenguatge musical i la possibilitat de fer cant coral.

 • Nivell bàsic, per a nens i nenes de 8 a 11 anys. El programa inclou l'estudi de l'instrument, conjunt instrumental (quan ja tenen almenys un any de formació amb l'instrument) i llenguatge musical, amb la possibilitat de fer cant coral.

 • Joves i Adults. Programes adaptats a les inquietuds i nivell de l'alumne. Permet iniciar-se o perfeccionar l'estudi d'un instrument, participar en conjunts instrumentals o corals, fer assignatures de caire més teòric -llenguatge musical o el taller de músiques d'ara- o bé iniciar-se en la guitarra d'acords.

 • Tallers. Al llarg del curs, es realitzen tallers de curta durada, en diferents formats i per a diversos públics. Els tallers ja programats pel curs seran:
  • Músiques d'ara - Història de la música, per descobrir l'evolució de la música a través d'audicions comentades. Està adreçat a adults i joves a partir de 16 anys i tindrà una sessió setmanal. Inscripcions obertes.
  • Tècnica vocal, per aprendre a cuidar i controlar la veu. L'objectiu és treure el màxim rendiment vocal i donar les eines tècniques per una millora de la veu, sigui per cantar, recitar o parlar. Una manera d'aconseguir un major rang de veu, guanyar en control del volum i reduir i prevenir lesions vocals. Està adreçat a adults i joves amb una sessió setmanal. Inscripcions obertes.
  • Música i poesia, taller sobre la relació entre la música i la paraula, adreçat a adults. 4 sessions, a l'hivern i primavera de 2025. Inscripcions al gener de 2025.
  • Ballmanetes, taller de música per a nadons de 6 a 36 mesos i la seva família. 4 sessions, a l'hivern i primavera de 2025. Inscripcions al gener de 2025.

Qualsevol altre taller es farà públic unes setmanes abans de l'inici a través dels canals de comunicació de l'Escola i de l'Ajuntament.

 • Projectes comunitaris. L'Escola Municipal de Música realitzarà projectes integrats a altres serveis municipals. 
  • Sensibilització musical a les Llars d'Infants. És una activitat d'iniciació a la música per als alumnes dels grups de 2 a 3 anys a les Llars d'Infants Municipals Minerva i Sant Nicolau dins del seu horari lectiu.
  • Musicoteràpia al Casal de la Gent Gran. Activitat on s'utilitzen els elements de la música: el ritme, la melodia, l'harmonia o el timbre amb finalitats terapèutiques, per afavorir la comunicació, millorar l'autoestima i l'estat d'ànim, incentivar el moviment, l'expressió o la creativitat. Inscripcions al setembre.

A continuació podeu consultar tota l'oferta educativa, així com les taxes per a cada un dels programes:

instrumental

Els instruments que s'ensenyen a l'Escola Municipal de Música Llavaneres són: violí, viola, violoncel, flauta travessera, clarinet, saxo, piano, guitarra, bateria, i per a joves i adults també cant (clàssic i modern) i baix elèctric. Una vegada l'alumne té un mínim coneixement de l'instrument, pot participar dels nombrosos conjunts instrumentals de l'escola: conjunt de guitarres, conjunt de percussió, conjunt de pianos, banda de vent, orquestra de corda, cambra, combo o el conjunt d'adults.

oferta instrumental


Contacte

No dubteu en posar-vos en contacte amb l'escola per resoldre els vostres dubtes, assessorar-vos o sol·licitar reunions amb els professors o l'equip directiu. Us hi podeu adreçar a través del correu electrònic escolamusica@emmllavaneres.cat, o de dilluns a dijous de 16 a 20 h, al telèfon 93 792 92 80 i presencialment a l'edifici de Can Caralt (carretera de Sant Vicenç, 14). 

En els casos en què els sol·licitants no puguin fer la sol·licitud telemàtica, es podrà realitzar la preinscripció de manera presencial a l'Escola de Música.

Diputació de Barcelona
^