Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 13.05.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El llavanerenc Xavi Noms s'acomiada d'Eufňria

El llavanerenc Xavi Noms es va acomiadar divendres 10 de maig d'Eufòria, el concurs musical de TV3, en la desena gala del programa. Des de l'Ajuntament felicitem el jove per la seva participació en el concurs i li desitgem molta sort en la seva carrera musical.

La desena gala d'Eufòria va començar, com sempre, amb les actuacions dels participants; el llavanerenc Xavi Noms va defensar el tema A poc a poc, de Doctor Prats. Després de les actuacions, l'audiència va votar els seus artistes preferits i va situar Xavi Noms entre els cinc menys votats. Seguidament, aquests concursants van rebre la votació individual del VAR musical, els preparadors i el jurat. En aquest cas, Xavi Noms va quedar entre els dos últims concursants i es va sotmetre a una nova votació, en la qual els espectadors van triar quin dels dos concursants es quedava en el programa. Finalment, van decidir que l'expulsat seria en Xavi Noms. Aquí podeu seguir la crònica de la desena gala.

Tot i que ja no hi concursarà, Xavi Noms continuarà participant de les gales del programa fent segones veus. A més, serà en el concert d’Eufòria al Palau Sant Jordi del 30 de juny.

Notícies relacionades

El llavanerenc Xavi Noms, a Eufòria

Actuació Xavi Noms

Diputació de Barcelona
^