Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La cantautora Clàudia Cabero protagonitza el Concert del Solstici 2024
Llavaneres convida, un any més, a celebrar l'inici de l'estiu amb música en directe al pla de l'ermita de Sant Sebastià, el proper divendres 14 de juny al vespre

Llavaneres torna a oferir un any més el Concert del Solstici. Serà divendres 14 de juny, al vespre, al pla de l'ermita de Sant Sebastià. Aquest 2024 la vetllada anirà a càrrec de la cantautora Clàudia Cabero. L'accés al recinte serà lliure.

El proper divendres 14 de juny tindrà lloc una nova edició del Concert del Solstici; una aposta de la Regidoria de Cultura i Festes per celebrar l'arribada de l'estiu amb música en directe.

Serà la vuitena edició d'aquesta proposta -al 2020 no n'hi va haver a causa de la covid19- i consolidarà la línia dels anys anteriors: apostar-hi per músiques del món.

El pla de l'Ermita de Sant Sebastià acollirà l'actuació de la cantautora Clàudia Cabero a partir de les 20.30 h.

 La proposta 

Clàudia Cabero es retroba amb el format dona-orquestra, acompanyada de la guitarra i el looper, per viatjar a través de melodies pròpies, paraules prestades i una (re)visió personalíssima de la música d’arrel. Nascuda a Barcelona en una família de músics, Clàudia Cabero és arquitecta de formació, cantant de vocació i inquieta per definició. Després de vint anys cantant en cors i havent rebut formació musical clàssica de petita i de jazz al Taller de Músics, el 2016 arrenca un projecte personal en solitari. L’últim fruit d’aquesta aventura és Aorta, un disc delicat i preciosista publicat l’any passat i que contenia la musicació del poema “Dona-dondi” de Rosa Maria Arrazola, tema que va rebre el premi Martí i Pol del Certamen Terra i Cultura, un guardó impulsat pel celler Vall-Llach que des del 2008 distingeix les millors musicacions de poemes. 

Concert del Solstici

Foto: Isabel Archs

Diputació de Barcelona
^