Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.06.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Consell d'Infants tanca el curs amb una crida a favor de la visibilització de les dones
Des del consistori agraim, un any més, el compromís de les dues escoles amb aquest projecte de participació ciutadana

El Consell d'Infants de Llavaneres es va acomiadar divendres 14 de juny en una sessió de cloenda celebrada a la Casa de Cultura Massorrà. Els infants deixen enrere uns mesos intensos de feina que han servit per prendre consciència de com, històricament, s'ha silenciat la feina de les dones. Des del consistori, volem agrair la tasca portada a terme per l'alumnat de les dues escoles, Serena Vall i Jaume Llull, i també pel professorat. El Consell d'Infants és un projecte de la Regidoria d'Educació.

Els alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Jaume Llull i Serena Vall que han representat els seus companys en el Consell d'Infants del curs 2023-2024 es van retrobar divendres 14 de juny, en la darrera sessió del curs.

L'actual edició del Consell d'Infants es va posar en marxa el desembre del 2023 i s'ha centrat en conscienciar grans i petits sobre la invisibilització de la feina de les dones i en com els rols de gènere impacten en la nostra societat. El alumnes han dut a terme una recerca intensiva sobre dones importants de la història que han estat invisibilitzades i han pogut exposar les seves biografies davant del Consell.

El Consell d'Infants de Llavaneres està format per alumnes de 5è i 6è de les dues escoles de primària del municipi. També en formen part l'alcalde, Àlex Neira, que és el president del Consell, i el regidor d'Educació, Joan Arnau, com a vicepresident. Hi estan convidats tots els regidors del consistori. En aquesta sessió de cloenda, hi van assistir els regidors Nani Mora i Nadine van Loock. Els representants municipals van agraïr la tasca portada a terme per l'alumnat de les escoles Jaume Llull i Serena Vall.

Consell d'Infants  Consell d'Infants

Diputació de Barcelona
^