Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.06.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Música i tradició per festejar Sant Pere
Divendres 28 de juny hi haurà la revetlla amb sardinada i ball i dissabte 29, l'homenatge als pescadors

Un any més, per festejar Sant Pere, Llavaneres combinarà les propostes festives amb el tradicional homenatge als pescadors. La festa arrencarà divendres 28 de juny amb la missa a l'església de Sant Pere i es tancarà dissabte, al mateix espai, amb l'ofrena floral i l'actuació de l'Escola Municipal de Música. Per facilitar la mobilitat dels veïns, l'Ajuntament habilitarà servei de bus nocturn gratuït durant la revetlla i fins a la 1.30 h. Per sopar podeu triar entre sardinada a benefici de Llavaneres contra el Càncer, per 5 euros, que inclou beguda; o bé dur el sopar de casa.

Llavaneres convida a festejar, un any més, la revetlla de Sant Pere, patró del barri marítim de la vila, divendres 28 de juny dissabte 29 de juny.

Per obrir la celebració, hi haurà missa i cant dels Goigs, a les set de la tarda. Tot seguit, al parc de Sant Pere, es donarà pas a la sardinada solidària a benefici de Llavaneres conta el Càncer. Es tancarà la nit amb ball popular a càrrec de la Banda del Drac. Dissabte 29, diada de Sant Pere, continuarà la celebració. A les 19 hores, hi haurà missa i cant dels Goigs. Per acabar, tindrà lloc l'homenatge als pescadors, amb una ofrena floral i l'actuació de l'Escola Municipal de Música Llavaneres.

Sant Pere cartell

Diputació de Barcelona
^