Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres i Sant Vicenç aporten les seves propostes estratègiques per al litoral
En una reunió amb el Consell Comarcal del Maresme, que proposarà una alternativa actualitzada al pla estratègic estatal, que data del 2014

Els alcaldes de Llavaneres, Àlex Neira, i Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, es van reunir divendres 28 de juny amb el vicepresident del Consell Comarcal del Maresme i responsable de litoral, Rafa Navarro. Es tracta de la primera de les trobades planificades pel Consell amb l'objectiu de consensuar l'estratègia del litoral del Maresme. En la trobada, els alcaldes van exposar les seves propostes.

L'objectiu d'aquestes reunions de treball és revisar l'estratègia d'actuació al Maresme definida pels antics ministeris de Foment i d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient del govern central, l'any 2014, i afegir-hi les peticions específiques, particularitats o nous sistemes de protecció de litoral de cada ajuntament.

En aquest sentit, cal assenyalar que la Demarcació de Costes de l'Estat a Catalunya ha expressat al Consell Comarcal del Maresme la voluntat d'estudiar qualsevol proposta alternativa a l'Estratègia 2014 presentada pels ajuntaments, amb la intenció d'actualitzar el document marc. Per això, des del CCM –tal com es va anunciar al darrer Consell d'Alcaldies– s'ha entomat la responsabilitat de recuperar el front comú que ja va existir a començaments del 2010, i que va donar com a resultat una Estratègia d'Actuació que, a hores d'ara, només s'ha concretat en una població de la comarca, Premià de Mar.

Durant els pròxims mesos, el Consell recollirà les propostes de tots els Ajuntaments maresmencs -o el seu vistiplau renovat a l'Estratègia 2014-, confeccionarà una nova versió del pla estratègic i el lliurarà a la Demarcació de Costes com a actualització formal i consensuada al document de fa deu anys.

Reunió amb el Consell Comarcal
Rafa Navarro, Javier Sandoval i Àlex Neira, divendres 28 de juny, al Consell Comarcal.

Diputació de Barcelona
^