Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Brigada Jove 2024 es posa en marxa
També s'hi incorpora nou personal a través del Pla Local d'Ocupació 2024

L'Ajuntament de Llavaneres ja té en marxa la Brigada Jove 2024. L'alcalde, Àlex Neira, els va donar la benvinguda dilluns 1 de juliol. En formen part quatre joves i un supervisor. A més, el consistori ha incorporat altres perfils a través del Pla Local d'Ocupació 2024. En concret, es reforcen les àrees d'Obres i Serveis municipals, Joventut i Igualtat, Noves Tecnologies, Serveis tècnics i l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC).

Quatre joves d'entre 16 i 20 anys s'han estrenat aquesta setmana com a personal de la Brigada Jove 2024 de l'Ajuntament de Llavaneres. Han signat un contracte de cinc hores diàries, de tres mesos de durada, i es dedicaran a donar suport a les àrees d'Obres, Serveis i Medi Ambient. També rebran formació en l'àmbit de la prevenció de riscos laborals, creació de currículum i drets i deures laborals.

Es tracta d'un projecte molt consolidat a Llavaneres que té un objectiu doble: generar ocupació juvenil i donar suport a Brigada municipal. L’equip, format per quatre joves i un supervisor, portarà a terme tasques de manteniment a l’espai públic de la vila, com ara condicionament del mobiliari urbà, eliminació de grafits o pintura de bancs, entre d’altres.

El programa, finançat per la Diputació de Barcelona, es va posar en marxa dilluns 1 de juliol i s'enfoca en oferir als participants l’oportunitat de tenir una primera presa de contacte amb el món laboral. Els joves viuran en primera persona i durant tres mesos la responsabilitat i les obligacions pròpies de l’entorn laboral.

A més dels quatre joves de la Brigada Jove, el consistori ha incorporat cinc persones més a la plantilla a través del Pla Local d'Ocupació 2024. En total, vuit de les places es financen amb el suport econòmic de la Diputació i les altres dues, a través de fons propis. Aquest n'és el detall:

 Finançats a través de la Diputació de Barcelona 

  • 4 peons de la Brigada Jove
  • 1 supervisor de la Brigada Jove
  • 2 vigilants de la zona blava 
  • 1 tècnica auxiliar informàtica


 Finançats a través de fons propis 

  • 1 tècnica auxiliar per a les àrees de Joventut i Igualtat
  • 1 tècnica auxiliar per a Serveis Territorials

Brigada jove

Diputació de Barcelona
^