Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Els divendres d'agost, 'Nits a Massorrà'
Canvi d'ubicació del cicle de concerts d'estiu: es farà del 2 al 30 d'agost als jardins de la Casa de Cultura Massorrà

El cicle de concerts d'estiu de Llavaneres canvia d'escenari i de nom. El cicle s'ha rebatejat amb el nom de 'Nits a Massorrà' perquè els concerts s'oferiran en els jardins de la Casa de Cultura Massorrà. La proposta, però, manté l'essència i el format de 'Can Caralt, obert per vacances', que els darrers anys s'ha consolidat per la qualitat de les seves propostes. Cinc nits de música en directe, com sempre, els divendres d'agost i amb entrada gratuïta. Una activitat de la Regidoria de Cultura i Festes que compta amb la col·laboració de l'Escola Municipal de Música Llavaneres.

La Regidoria de Cultura i Festes presenta el cartell de 'Nits a Massorrà', que inclou cinc propostes musicals els dies 2, 9, 16, 23 i 30 d'agost, a les 22 hores, al jardí de la Casa de Cultura Massorrà.

Un programa amb diverses propostes musicals, en què destaca l'actuació de Broadway Girl, en homenatge a alguns dels musicals més famosos de Broadway. També tindrem jazz amb Alba Pujals Quintet; el duet XY, amb una proposta creada únicament amb dos instruments i Magalí Datzira, que presentarà el seu primer disc en solitari amb sons intimistes i mediterranis. Com és tradició, no hi faltarà el concert de tribut, que aquest any serà a càrrec d'Eric Clapton Tribute.

A més, tres de les vetllades musicals comptaran amb actuacions de músics de l'Escola Municipal de Música Llavaneres, a partir de dos quarts de deu del vespre. Serà els divendres 9, 23 i 30 d'agost.

L'entrada als concerts del jardí de la Casa de Cultura Massorrà és gratuïta i hi haurà servei de bar.

Cicle de concerts

Els músics de l'EMM 

A les 21.30 h, a la Casa de Cultura Massorrà 

  • Nico Barón 
    Divendres, 9 d'agost de 2024
  • Martí Sánchez
    Divendres, 23 d'agost de 2024
  • Martina Peñuela  
    Divendres, 30 d'agost de 2024

 Els artistes convidats    A les 22 hores, Casa de Cultura Massorrà  Magalí Datzira

És una jove contrabaixista, cantant i compositora barcelonina. Amb llarga experiència als escenaris, defensa una proposta amb segell personal que es basa en el jazz, però beu d’influències diverses, del funk al pop electrònic, dels sons més intimistes i mediterranis als ritmes urbans. Presenta el seu primer disc en solitari, “Des de la cuina” basat completament en temes propis, en format quartet.

Eric Clapton Tribute

És una formació liderada pel guitarrista i cantant Xavier Soranells, que a més de conèixer perfectament el repertori de Clapton, també reprodueix a la perfecció el so de les seves guitarres i fins i tot els matisos de la seva veu. Si a tot això hi afegim una magnífica presència escènica, estem davant d’un dels millors tributs, per no dir el millor, a Eric Clapton.

Broadway Girl

Recital d’alguns dels mítics temes dels musicals més famosos de Broadway a càrrec de Gisela Villamayor a la veu i Jordi Romero al piano. Des dels més clàssics als més moderns, units per un fil conductor dramàtic d'amor i desamor: The sound of music, West Side Story, Cats, Les Misérables, Grease, Funny girl, i molts més! 

Alba Pujals Quintet

Formada a Barcelona, Amsterdam i Nova York, la jove trombonista Alba Pujals s’ha revelat com una destacada figura emergent del jazz a Catalunya. Ha actuat a sales reconegudes arreu del món i ha compartit escenari amb músics de gran trajectòria com Wynton Marsalis, Joshua Redman, Dick Oatts, Perico Sambeat o Carles Benavent. La intèrpret i compositora presenta el seu primer treball discogràfic Apologia en format quintet.

XY

  • XY
    Divendres, 30 d'agost de 2024

XY són Laura Cruells, cantant, i Marçal Ayats, violoncel·lista, tots dos molt presents a l’escena musical catalana. Presenten unes cançons plenes d’artesania sonora, on el violoncel i la veu propera que els caracteritza es fonen en una electrònica nova i elegant, creada únicament amb dos instruments. Sonoritats delicades i properes, però trencadores, amb una càrrega emocional intensa, que porten el segell del grup a un altre nivell.

Informació relacionada
Divendres, 30 d'agost de 2024
Divendres, 23 d'agost de 2024
Divendres, 16 d'agost de 2024
Divendres, 9 d'agost de 2024
Divendres, 2 d'agost de 2024
Diputació de Barcelona
^