Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 08.07.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La fira d'atraccions de sempre, per La Minerva
S'habilitaran espais alternatius d'aparcament i la zona blava del centre i el bus C22 seran gratuďts els dies centrals de la Festa Major

La Regidoria de Promoció Econňmica informa dels horaris i del dispositiu de la fira d'atraccions de La Minerva 2024. A partir de divendres 19 de juliol i fins dimarts 23, al passeig de Jaume Brutau, podreu gaudir de la fira d'atraccions de sempre. El muntatge de les atraccions afectarŕ l'estacionament de vehicles i és per aixň que s'han previst diverses accions per donar resposta a l'aflučncia de visitants. D'una banda, s'habiliten dos nous espais com a estacionament provisional i també s'amplia l'horari del bus C22, que durant els dies centrals de la festa major serŕ gratuďt. A més, del 17 al 23 de juliol, la zona blava serŕ gratuďta al centre. Preneu-ne nota!

La fira manté escenari: es farà com sempre al passeig de Jaume Brutau. Les atraccions es muntaran a l'esplanada i a la franja d'estacionament del passeig de Jaume Brutau, entre el CAP Llavaneres i el passeig d'en Llull. L'últim dia de fira, dimarts 23 de juliol, se celebrarà, com és tradició, el dia de l'infant: s'aplicarà un 50% de descompte en el preu a les entrades de les atraccions de la fira a tots els assistents.

Horari de la fira  

  • Divendres 19 i dissabte 20 de juliol: de 17 a 2 h.
  • Diumenge 21, dilluns 22 i dimarts 23 de juliol: de 17 a 24 h.

Estacionament  

Amb motiu de la fira, es prohibeix l'estacionament a les següents zones:

  •  Esplanada de sorra del passeig de Jaume Brutau, a partir de dimecres 17 de juliol a les 8 h.
  • Aparcaments del costat esquerre de Jaume Brutau (zona asfaltada), a partir de dijous 18 de juliol a les 8 h.

Alternativa!

Mesures per minimitzar l'efecte de l'ocupació de places d'aparcament amb motiu del muntatge de les atraccions:

  • Els dies de més afluència de visitants -divendres 19, dissabte 20 i diumenge 21 de juliol- s'habilitarà un espai d'estacionament provisional, de cinc de la tarda a quatre de la matinada (17 a 4 h) al passeig de la Mare de Déu de Montserrat, entre l'avinguda de Catalunya i el monument al Cardenal Vives. El carril de baixada d'aquest tram de passeig es reconvertirà en estacionament i la via serà exclusivament de pujada.
  • Així mateix, el carril bici de davant del Casal de la Gent Gran s'habilitarà també com a aparcament provisional, de 17 a 4 hores.

  Zona blava al centre i bus C22, gratuïts  

La Regidoria de Mobilitat ha previst altres accions per afavorir l'afluència de visitants a la fira:

  • Del 17 al 23 de juliol, la zona blava serà gratuïta al centre.
  • Per facilitar els desplaçaments, el bus urbà C22 serà gratuït.

Fira Minerva

Diputació de Barcelona
^