Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 25.09.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
El Servei Local d'Ocupació acull una jornada de selecció de personal. PROCÉS TANCAT
És una oferta de feina per contractar quinze persones per a la nova botiga que Casa Ametller obrirà al carrer de Munt i es farà dijous 3 d'octubre a Can Rivière

El Servei Local d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres informa que Can Rivière acollirà un procés selectiu per a la contractació de quinze persones, el pròxim dijous 3 d'octubre. L'empresa convocant és Casa Ametller, que necessita incorporar quinze persones a la plantilla per treballar en la nova botiga que pròximament obriran a Llavaneres. El Servei té oberta l'oferta de treball a través de la plataforma Xaloc.  Per poder participar en el procés, cal inscriure's a l'oferta de treball.

En cas que hi estigueu interessats cal que feu la inscripció prèvia a l'oferta publicada a Xaloc. Per fer-ho cal estar donat d'alta prèviament a la plataforma; si no ho esteu, contacteu amb el servei a través del següent formulari o bé que inscriviu-vos a través de l'apartat 'Treballa amb nosaltres' del web de l'empresa.

Hi ha dues opcions: a través de la plataforma Xaloc o bé a través de la borsa de treball de l'empresa. L'empresa contactarà amb els candidats seleccionats per tal que participin en les proves grupals que es realitzaran a la seu del Servei Local d'Ocupació.

Ametller Origen

Diputació de Barcelona
^