Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.09.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
'Eurítmia', de Tomàs Bel Sabatés, a Can Caralt
L'exposició s'inaugura divendres 4 d'octubre i es podrà visitar fins al 3 de novembre

El Museu de Llavaneres convida a descobrir l'obra de l'escultor Tomàs Bel Sabatés. L'exposició porta per títol 'Eurítmia' i es podrà visitar del 4 d'octubre al 3 de novembre. La mostra s'inaugurarà el pròxim divendres 4 d'octubre, a les 19.30 hores, a Can Caralt.

 L'artista 

Tomàs Bel Sabatés (Barcelona, 1924–2014) va ser un escultor català format a l'Escola Superior de Belles Arts de Sant Jordi entre els anys 1943 i 1947. Va fundar juntament amb altres companys l'agrupació pictòrica Els Betepocs, que va procurar difondre l'art i la cultura arreu del territori mitjançant els anomenats Campaments Pictòrics. Les seves obres van ser exposades en galeries barcelonines: Argos (1952), Syra (1955) i Nàrtex (1974). Va desenvolupar una important tasca docent com a professor de l'Escola d'Arts i Oficis Llotja des de finals de la dècada dels cinquanta fins a la seva jubilació. 

 Què hi veurem... 

Un conjunt de figures, paisatges i torsions d'alumini treballat, que malgrat la diferència d'estil, la utilització dels plans que fan tan característica l'obra de Tomàs Bel, encara hi són presents. Amb aquests treballs aconsegueix la sensació d'estilització i modernitat.

Visita'ns 

  • Dimecres, dijous i divendres, de 17 a 20 h
  • Dissabtes, d'11 a 14 h i de 17 a 20 h
  • Diumenges i festius, d'11 a 14 h

Som a Can Caralt, a la carretera de Sant Vicenç, 14, de Sant Andreu de Llavaneres.

Tomàs Bel

El díptic

Diputació de Barcelona
^