Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.10.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres s'afegeix a la ruta comarcal del 'Passaport dels Museus del Maresme'
El passaport es pot obtenir de manera gratuďta a l'Oficina de Turisme i al Museu Arxiu de Llavaneres

El Museu de Llavaneres se suma a la nova proposta del Consorci de Promoció Turística del Maresme: el 'Passaport dels Museus del Maresme'. El projecte es va presentar divendres 27 de setembre al Centre d'Interpretació del Far de Calella. És una iniciativa que convida a visitar diferents museus i equipaments culturals de la nostra comarca. Acosteu-vos a Can Caralt o bé a l'Oficina de Turisme, a Ca l'Alfaro, aconseguiu el vostre passaport i poseu-vos en marxa!

El passaport es pot obtenir de manera gratuïta a Llavaneres -a l'Oficina de Turisme i al Museu Arxiu de Llavaneres- o bé a qualsevol Oficina de Turisme de les poblacions participants. Té una validesa d'un any des de la primera estampació. 

Funcionament 

L'objectiu d'aquesta acció és animar veïns i visitants a visitar els diversos museus i equipaments culturals del Maresme, per conèixer i gaudir de la història i del patrimoni de la nostra comarca. Podeu crear el vostre propi itinerari i demanar que us segellin el vostre passaport a cadascun dels equipaments que visiteu.

Un cop aconseguiu els sis primers segells, cal que us poseu en contacte amb el Consorci -trucant al 93 741 11 61- i demaneu rebre el vostre obsequi. Els segells han de ser d'equipaments de sis municipis diferents, ja que l'objectiu és generar visitants a les localitats participants de la comarca. 

Participants 

Els museus i equipaments participants en el projecte són un total de 27, distribuïts en 13 municipis. A més de Sant Andreu de Llavaneres, també hi participen Arenys de Mar, Argentona, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, el Masnou, Mataró, Premià de Mar, Sant Pol de Mar, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Per ampliar la informació dels equipaments participants podeu visitar el web de Turisme Maresme.

Passaport museus

Diputació de Barcelona
^