Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 18.10.2024
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres i Sant Vicenç compartiran borses de treball d'agents de mobilitat i civisme
L'acord tindrŕ una vigčncia de quatre anys i permetrŕ cobrir de manera temporal necessitats de personal dels dos municipis en aquest ŕmbit

L'alcalde de Llavaneres, Ŕlex Neira, i l'alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, han signat avui, 18 d'octubre, un conveni de col·laboració per a la utilització conjunta de les borses de treball d'agents interins de mobilitat i civisme. Aquest conveni permetrŕ cobrir de manera temporal, amb la mŕxima urgčncia i per un procediment ŕgil, diferents necessitats de personal, com per exemple, les baixes que es produeixin.

El conveni de col·laboració farà possible compartir dades del personal aspirant integrant de les respectives borses d'agents, així com dels resultats dels procediments administratius. L'acord permetrà reduir despeses i temps, especialment en situacions d'urgència.

 Mancomunant serveis 

Aquest conveni se suma al que es va signar el mes de febrer per compartir borses de treball d'agents de la Policia Local. D'aquesta manera, es referma la voluntat dels dos ajuntaments de continuar buscant fórmules 'imaginatives i eficaces' que permetin oferir més i millors serveis a la ciutadania i, a la vegada, reduir costos. En aquest sentit, ja s'està treballant, juntament amb Caldes d'Estrac, per reconvertir la ràdio local en un mitjà audiovisual transmèdia que doni resposta al conjunt de les 3 Viles i que permeti compartir despeses.

CONVENI COL·LABORACIÓ SANT VICENÇ

Diputació de Barcelona
^