X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Dissabte
25
abril
2009
18:00h
Cinema
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
Cine-fňrum: "Llach, la revolta permanent"
De Lluís Danés (Catalunya, 2007)
Coincidint amb la celebració de Sant Jordi, en acabar l'acte es farŕ un sorteig de llibres entre els assistents.

'Llach, la revolta permanent' no és ben bé una pel·lícula del personatge, el cantautor i membre de la Nova Cançó Catalana, Lluís Llach, sino "un clam i una experiència de revolta permanent contra l'oblit", com es diu des del mateix web del film (

www.llachlarevoltapermanent.com

).

Tot comença el 3 de març de 1976 a Vitòria, el País Basc, quan durant una assemblea de treballadors l'actuació policial va causar cinc morts i més de cent ferits de bala. Empès per la ràbia, aquella mateixa nit Lluís Llach va composar una de les seves cançons emblemàtiques, 'Campanades a mort'. Trenta anys més tard, en record d'aquelles víctimes, Lluís Llach retorna a Vitòria per interpretar-la en un concert multitudinari. El film és "un viatge en l'espai i en el temps per la música i les paraules del propi Llach on es creuen records autobiogràfics amb les imatges i testimonis dels protagonistes d'aquells fets".

Tindrem com a convidat el cantautor barceloní Antoni Garcia, que va viure molt de prop, com potser molts dels que hi vingueu, aquells moments. Ens comentarà els darrers anys de la repressió franquista, i serà interessant veure com ho perceben les generacions més joves.
 
És per això que, si teniu fills o nebots adolescents, els animeu a  venir per conèixer uns moments que, superades les pors i els silencis, és, com a mínim, bo de conèixer.

Lloc Sala d'actes de la Biblioteca Municipal
Organitza L'Intercanviador de Llavaneres, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura
Preu Aportació voluntŕria per cobrir les despeses d'organització de l'acte
Tipus d'acte Cinema
Diputació de Barcelona
^