Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 26.05.2009
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Pedalada popular per les 3 viles, el 7 de juny
L'organitza el diari Sport i XL Colors, amb la col·laboració dels ajuntament de Llavaneres, Sant Vicenç i Caldes
Logotip pedalada popularEl diari Sport i XL Colors, conjuntament amb Les 3 Viles (Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac), organitza una pedalada popular el propers 7 de juny. Qui ho vulgui, pot fer la ruta a peu. La cursa està oberta a tothom. Es podrà triar entre dos circuits. Més informació de la pedalada popular i inscripcions, aquí.

La pedalada recorrerà paratges de les 3 Viles. El punt de sortida és a les deu del matí, des de Caldes d'Estrac, davant de la Fundació Palau, del proper diumenge 7 de juny. Hi haurà un recorregut llarg, de 30 quilòmetres, i més difícil, i un segon de 18 quilòmetres, força menys exigent. Qui ho vulgui, a més, pot fer el camí a peu. En aquest cas, la sortida és des del mateix punt, però una hora abans.

L'objectiu és fomentar la pràctica de l'esport a l'aire lliure amb família, amics; i gaudir d'una jornada de lleure. Tots els participants rebran una samarreta com a record i podran participar en el sorteig de més de 100 lots de regals. Al final de la pedalada, el punt de trobada serà la platja, per poder-se refrescar i participar d'una botifarrada.

El preu de les inscipricions és de 10€ anticipadament. Es poden fer via web o el mateix dia al lloc de sortida (en aquest cas, per a la pedalada el preu serà de 16€). El punt d'arribada és el passeig dels Anglesos.


Les dades

Recorreguts Pedalada
Dos recorreguts:
Un de llarg de 30 km aprox.
Un de curt de 18 km aprox.
Sortida Pedalada: 10.00 h / Carrer de la Riera / Caldes d´Estrac

Recorregut Marxa
Únic recorregut de 15 km
Sortida Marxa: 9.00 h / Carrer de la Riera / Caldes d´Estrac


Inscripcions

Anticipada: 10 euros
Per transferència o ingres al número de compte:
La Caixa de Pensions
2100 0850 150200398532
Referència: Pedalada Popular

També ho podeu fer per ServiCaixa o omplint el formulari que trobareu aquí(2). Per donar cabuda a la demanda d'inscripcions, s'amplia el temps d'inscripció anticipada fins el 5 de juny, a les 14.00h

El mateix dia: 16 euros
BTT: De 8.00 a 9.30 h del matí
Marxa: De 8.00 a 8.45 h del matí

És obligatori adquirir l'assegurança si no esteu federats. Els participants no federats hauran de pagar 8 euros addicionals el mateix dia de la pedalada, mentre que els federats hauran de portar, el mateix dia, la llicència per justificar que estan federats.

S'ha de presentar el comprovant de la transferència el mateix dia de la pedalada, també pots enviar-lo per correu electrònic a l'adreça.

Obsequis

Una samarreta de regal per a tots els participants.
Un mallot Diari Sport pels guanyadors de cada categoria.
Sorteig de la nova Trek 8000 per gentilesa de Trek Bicycle Store Monbike.
Sorteig de tres càmeres d´acció ATC 5 K i tres rellotges SE300 per gentilesa de Oregon Scientific. 

Més informació, aquí(3)

Diputació de Barcelona
^