Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 19.06.2009
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Nit de foc i germanor per Sant Joan, a Llavaneres
L'arribada de la flama del Canigó obrirŕ la festa, que continuarŕ amb un sopar popular i ball amb l'Orquestra Empordŕ Fusió al parc de Ca l'Alfaro
Encesa de la flama del Canigó

Llavaneres es prepara per viure una nit de Sant Joan de festa al carrer. El Casal de Llavaneres amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament conviden a l'espectacle d'encesa de la flama del Canigó per obrir la nit, abans d'anar cap el sopar de germanor i de la revetlla amb l'Orquestra Empordà Fusió.

La celebració començarà a l'aparcament del passeig de Jaume Brutau, amb l'encesa de la foguera amb el foc que una delegació de la secció esportiva del Casal haurà portat des del Canigó. La comitiva de la flama del Canigó estarà formada aquest any per una desena de llavanerencs, que sortiran de la vila el proper dilluns 22 de juny al matí. L'arribada està prevista per a quarts de deu, de dimarts 23 de juny, la mateixa nit de la revetlla. La novetat d'enguany, segons explica Marià Parera, del Casal, és que abans passaran per Sant Vicenç de Montalt a portar la flama perquè encenguin la seva foguera.

Un cop a Llavaneres, la comitiva arribarà al passeig de Jaume Brutau i, com sempre, hi haurà encesa de la foguera, parlaments i lectura del manifest de la flama del Canigó, que tradicionalment defensa la unió dels Països Catalans. Després de l'encesa, es repartirà cava i coca per a tothom.

L'escenari escollit per al sopar i la revetlla de Sant Joan és el parc de Ca l'Alfaro, però en cas de pluja la festa es traslladaria al pavelló municipal. La música en directe anirà a càrrec de l'Orquestra Empordà Fusió.

Un Sant Joan amb precaució

Per gaudir d'un Sant Joan sense incidències, cal que tothom conegui i compleixi els consells de seguretat que tot seguit exposem:

Consells de seguretat per a l'acte d'encesa de la flama del Canigó

Consells per a una revetlla segura. Web de la Generalitat de Catalunya.

Diputació de Barcelona
^