Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 05.10.2007
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres s'afegeix a la celebració del Correllengua aquest cap de setmana
A causa del perill de pluges, els actes centrals es faran a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres

Amb més força que mai, ara que s'acaba de constituir la secció local de la CAL (Coordinadora d'Associacions per la Llengua), arriba una nova edició del Correllengua a Llavaneres. És aquest cap de setmana i vol reivindicar l'ús de la llengua catalana. El programa d'actes és molt variat. El moment central serà dissabte 6, a la sala polivalent d'El Casal. A causa de la pluja, els actes no es podran fer al parc de Ca l'Alfaro, com s'havia anunciat.

Els actes del Correllengua 2007 a Llavaneres comencen divendres 5 d'octubre, amb una conferència a la Biblioteca sobre les llibertats nacionals. Hi ha moltes propostes festives, sempre amb el caràcter reivindicatiu de rerefons, i no hi faltarà l´arribada de la flama i la lectura del manifest. Seran dos dels moments de l'acte central de la celebració, que es reserva per a la tarda de dissabte. A causa de l'amenaça de pluja, la festa no es farà a Ca l'Alfaro sinó a cobert, a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres. Molt emotiu serà, d'altra banda, el recital poètic i musical en homenatge al poeta afincat a Caldes d'Estrac Josep Palau i Fabra, amb què es tancaran les jornades a Can Caralt, diumenge al vespre. En aquest cas, també hi hagut un canvi de lloc d'última hora, enlloc dels jardins, l'acte es farà a la sala d'exposicions de Can Caralt.

Neix la CAL de Llavaneres

Natàlia Radó és la presidenta de la CAL de Llavaneres, Joan Calçapeu n'és el vicepresident, Montserrat Solà fa de secretària i la tresorera és Roser Sunyol. Després de tres anys organitzant activitats a Llavaneres amb motiu del Correllengua, enguany un grup de gent del poble s'ha decidit a crear la secció local. Per tirar endavant les activitats, han demanat el suport d'altres entitats culturals. L'objectiu d´aquesta nova entitat de Llavaneres és fomentar l´ús de la llengua catalana amb activitats culturals. Si hi voleu contactar, envieu un e-mail a cal.llavaneres@gmail.com.


Enllaç d'interès

Per ampliar la informació del Correllengua 2007, podeu accedir al web de l'organització, aquí.

Informació relacionada
Diumenge, 7 d'octubre de 2007
En homenatge a Josep Palau i Fabra
Dissabte, 6 d'octubre de 2007
Dissabte, 6 d'octubre de 2007
El món dels Tovets, amb el grup Tantŕgora
Divendres, 5 d'octubre de 2007
Argentina i Catalunya, dues llibertats encara per assolir
Diputació de Barcelona
^