X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 15.06.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Avui dilluns 28, revetlla de Sant Pere
La festa grossa es viurà la nit del 28 de juny i la celebració es tancarà divendres 2 de juliol amb un concert de música clàssica
El parc de Sant Pere serà l'escenari, el proper dilluns 28 de juny, d'una gran revetlla popular. La festa començarà amb un espectacle infantil i continuarà amb una sardinada popular i amb ball amb música en directe. Les festes es completaran amb un concert de música clàssica a l'església de Sant Pere, divendres 2 de juliol.
Orquestra Privada

La companyia Dandy Clowns donarà el tret de sortida a la revetlla de Sant Pere 2010, amb un espectacle adreçat als més petits de la casa, a partir de les 7 de la tarda. Ja al vespre, cap a dos quarts de deu, començarà a servir-se el sopar popular, a base de sardines a la brasa. La revetlla de Sant Pere es clourà amb l'actuació de l'

Orquestra Privada

, a partir de les 22.30 hores.

Divendres 2 de juliol, tindrem ocasió de sentir en directe al tercet Música a tres, que interpretarà "De les danses hongareses a les americanes", amb Lluís Alcalá i Carme Albors, al piano, i Alexandre Baiget, a la trompeta. Serà a l'església de Sant Pere, a partir de les deu de la nit.

Informació relacionada
Divendres, 2 de juliol de 2010
Música a tres, "De les danses hongareses a les americanes"
Us oferim un tastet d'imatges de la celebració al barri de mar de la revetlla de Sant Pere
Dilluns, 28 de juny de 2010
Amb l'Orquestra Privada
Dilluns, 28 de juny de 2010
Dilluns, 28 de juny de 2010
Amb la companyia Dandy Clowns
Diputació de Barcelona
^