X
Emergència per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 01.10.2010
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Es condicionarà com a pàrquing un solar situat darrere de l'Escola Serena Vall
L'Ajuntament té autorització del propietari per usar-lo com a estacionament, i la setmana que ve s'hi farà una actuació per permetre-hi l'accés
Solar situat darrere de l'Escola Serena Vall

L'alcalde de Llavaneres, Bernat Graupera, ha obtingut l'autorització del propietari d'un solar situat darrere de l'Escola Serena Vall perquè els usuaris del centre hi puguin estacionar. Des de la creació del carril bici al passeig de la Riera, on està ubicat l'edifici, en aquesta via només es pot aparcar en les hores d'entrada i sortida del centre. Amb el condicionament del solar, l'Ajuntament oferirà una alternativa als usuaris que necessitin deixar-hi el vehicles durant més estona. La mesura també pretén disminuir la concentració de vehicles al passeig de la Riera.

Els Serveis Tècnics municipals ja han encarregat les feines de condicionament del solar, que es faran a principis de la setmana que ve. Caldrà fer-hi moviments de terres per permetre que els cotxes hi puguin accedir, des del passeig dels Til·lers. El solar està situat darrere de l'escola, a uns 150 metres de distància, i amb l'actuació que s'hi farà es permetrà l'accés d'un centenar de vehicles.

Un cop el solar estigui condicionat com a aparcament, l'Ajuntament ho notificarà oportunament a la comunitat educativa.

Diputació de Barcelona
^