Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 10.05.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
"La princesa i el pèsol", en titelles, diumenge a El Casal
La Xarxa presenta aquest clàssic dels contes infants, a càrrec de la companyia Festuc Teatre

la princesa i el pèsolLa programació per al públic infantil i juvenil de la Xarxa continua aquest mes de maig a Llavaneres amb l’adaptació de tot un clàssic dels contes: La princesa i el pèsol, una versió de la història de Hans Christian Andersen a càrrec de la companyia Festuc Teatre. La cita és aquest diumenge 12 de maig, a les 18 hores, a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres.

L’obra compta amb titelles, manipulats per Ingrid Teixidó i Pere Pàmpols, i música en directe a càrrec de Francesc Moreno. L’obra explica la història d’Amira, filla del rei Mustafà, decideix fugir per evitar que el seu pare la casi amb un sultà que ella no coneix. El mateix li passa al príncep Arnau, quan la seva mare l’obliga a enamorar-se de la noia que sigui capaç de notar la presència d’un pèsol amagat sota set matalassos. Tot canviarà quan el destí fa que l’Amira i l’Arnau es coneguin.

Ingrid Teixidó i Pere Pàmpols van iniciar Festuc Teatre a Lleida ara fa 10 anys. A més d’obres de titelles com La princesa i el pèsol, també han presentat espectacles de carrer, comèdies i animació infantil.

Informació relacionada
Diumenge, 12 de maig de 2013
A càrrec de la companyia Festuc
Diumenge, 14 d'abril de 2013
A càrrec de la companyia Martí Doy
Diumenge, 10 de març de 2013
A càrrec de la companyia Nap Buf
Diumenge, 16 de desembre de 2012
A càrrec de la companyia la Roda
Diumenge, 11 de novembre de 2012
A càrrec de la companyia Teatre Mòbil
Protagonitzen l'espectacle infantil d'aquest mes de la Xarxa d'Espectacles
La delegació de Llavaneres de la Xarxa d'Espectacles Infantil i Juvenil compleix 20 anys però necessita col·laboradors per poder continuar
Diputació de Barcelona
^