X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 14.05.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Can Caralt mostra l'hiperrealisme d'Alberto Romero Gil
Aquest pintor mataroní ha exposat a importants galeries d'art de dins i fora de Catalunya

Alberto Romero Gil, pinturaEl Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres inaugura el proper dissabte 18 de maig l'exposició dedicada al pintor hiperrealista Alberto Romero Gil, que porta per títol No tot són flors i violes. La cita és a les 19.30 hores a Can Caralt. Tot seguit i amb motiu del Dia Internacional dels Museus, es donarà pas a una audició musical a càrrec de professors de l’Escola Municipal de Música de Llavaneres. L'exposició dedicada a Alberto Romero Gil es podrà visitar fins el 24 de juny.

Alberto Romero Gil és un pintor hiperrealista nascut a Mataró (1978) i llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Dins del seu extens currículum destaquen les nombroses beques i càtedres en el taller del conegut pintor hiperrealista Antonio López. És un dels seus alumnes més avantatjats i alguns el consideren un dels seus successors.

Alberto Romero Gil porta anys exposant a la Sala Parés de Barcelona així com a importants galeries d’art de Tarragona, Lleida, Girona, Granada, Segovia, Navarra, Madrid i internacionals. La seva pintura barreja una figuració quasi fotogràfica amb una gran dosi de sensibilitat. Destaca l’obra Bol amb pèsols, un clar homenatge a la nostra tradició gastronòmica.

El díptic

Alberto Romero Gil, pintura

Alberto Romero Gil, pintura

Fitxer: Diptic_Alberto_Romero_Gil.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 334.15 kB

El cartell

Alberto Romero Gil, pintura

Alberto Romero Gil, pintura

Fitxer: Cartell_Alberto_Romero_Gil.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 802.5 kB

Diputació de Barcelona
^