Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 12.06.2013
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
L'Escola de Música convida als concerts de fi de curs
L'acte central es viurà aquest dissabte 15 de juny, a les 12 del migdia, als jardins de Can Caralt i durant la setmana vinent hi haurà altres tres audicions
Escola de Música: concert de final de curs

 

  • Dissabte 15 de juny, a les 12.00 h. Concert de fi de curs als jardins de Can Caralt. Hi participaran els alumnes de sensibilització de 3, 4, 5 i 6 anys i Iniciació, el combo, les orquestres i totes les corals de l'Escola de Música. Després del concert es farà el tradicional aperitiu de final de curs.
  • Dilluns 17 de juny, a les 19.30 h. Concert de fi de curs a l'Auditori de l'EMMLL. Hi participarà el conjunt de vent, alumnes i professors de l'Escola.
  • Dimecres 19 de juny, a les 19.30 h. Concert de fi de curs a l'Auditori de l'EMMLL. Hi participarà el conjunt de guitarres, alumnes i professors de l'Escola.
  • Divendres 21 de juny, a les 19 h.. Concert de fi de curs a l'entrada de l'EMMLL. Hi participarà el conjunt de pianos petits i grans i alumnes de percussió de l'Escola. En aquest concert hi col·laboraran alumnes de percussió de l'Escola de Música d'Arenys de Mar.
Diputació de Barcelona
^