Botó que mostra/amaga menú lateral
Dimarts
8
juliol
2014
19:30h
Conferčncia
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
Conferčncia: Feng Shui Tradicional
Transformació vital i creixement personal, a cŕrrec de Joan Ortín

El cartell
El cartell
Per dirigir-nos als nostres objectius, és imprescindible integrar el nostre entorn al procés de canvi i de desenvolupament personal. El Feng Shui no és només una combinació harmònica dels elements decoratius i del mobiliari, sinó que està emmarcat en un procés terapèutic i de millora personal.

Partint de la premissa que el que es manifesta en la nostra vida és un reflex del nostre interior, podem afirmar que la nostra llar, el nostre despatx o negoci és una expressió del nostre propi interior. De la mateixa manera, el nostre entorn influirà sobre els nostres hàbits i actituds.

Si ets capaç d'apreciar instintivament que certs llocs afavoreixen el desenvolupament positiu de les coses i altres no, estàs captant alguns dels principis de l'art del Feng Shui.

Un lloc amb bon Feng shui facilita l'afluència de corrents positives a l'espai influint en la vida dels seus habitants, aquests corrents benèfiques es tradueixen generalment com a bona salut, estabilitat familiar, èxit en els projectes, etc.

Un lloc amb mal Feng shui s'assemblaria a un terreny poc fèrtil, que demana contínues cures i atencions per tirar endavant. Si comptem amb un entorn clarament nociu i escassa energia de la nostra part aquest pot acabar posant fi als nostres millors propòsits i intencions.

L'entorn és un factor que representa una "voluntat contínua" que té la seva pròpia força i direcció. Hem de comprendre-ho per tenir la possibilitat d'adaptar-nos als seus diferents moviments.

El Feng Shui Tradicional. Sense supersticions, ni mirallets, ni granotes de tres potes. Construït des del teu interior, una eina profunda que t'ajudarà en la teva nova vida.

Més informació a https://www.facebook.com/somessencia

Lloc El Casal de Llavaneres - Sala de Lectura
Organitza Som Essčncia
Preu Entrada lliure / Obert a tothom
Tipus d'acte Conferčncia
Diputació de Barcelona
^