Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 23.07.2014
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Fins al setembre!
Alumnes i mestres de l'Escola Municipal de Música marxen de vacances amb un bonic concert de Festa Major

Concert de Festa Major de l'Escola de Música de Llavaneres
Concert de Festa Major de l'Escola de Música de Llavaneres

Alumnes i professors de l'Escola Municipal de Música de Llavaneres van oferir, dijous 17 de juliol, un concert al parc de Ca l'Alfaro amb motiu de la Festa Major de la Minerva. Un magnífic comiat per mantenir en el record fins el 15 de setembre, quan es reprendrà l'activitat lectiva a Can Caralt.

Concert de Festa Major de l'Escola de Música de Llavaneres   Concert de Festa Major de l'Escola de Música de Llavaneres

El concert va comptar amb la interpretació al piano, a càrrec de Cristina Masferrer i Sandra Bellver, de Dansa Noruega n 1 d'E. Grieg. La mezzosoprano Rosa Maria Campasol va cantar La dama de Mallorca i el Summertime de Gerswhin, acompanyada amb el clarinet de Georgina Calvo, el violoncel de José A. Cabo, el piano de Cristina Masferrer i de Sandra Bellver, la viola de Maria Juan i la guitarra de Nacho Cancer.

Pel que fa als alumnes, va pujar a escena el grup de guitarres dirigit per Nacho Cancer, amb obres de Henry Mancini, i també la coral d'adults, la Minerva, i el quartet de corda amb el conjunt de pianos, el conjunt d'adults de l'escola i el combo jove.

El concert de Festa Major de l'Escola, que va estar presentat per Adrià de Moya, Josep Esqué i Mercè Romagosa, alumnes de l'escola, es va tancar amb l'actuació de les corals, del conjunt de vent, de l'orquesta i del quartet de corda.

L'objectiu per aquest concert va ser fer-hi participar el major número d'alumnes, amb peces tant clàssiques com modernes, i amb representació de tots els instruments i les agrupacions que treballen a l'escola, així com oferir actuacions conjuntes dels mestres.

Diputació de Barcelona
^