Botó que mostra/amaga menú lateral
Dimarts
18
novembre
2014
18:15h
Conferència
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari
Agenda
Conferència: "Kinesiologia, les respostes del teu cos"
A càrrec de Roberto Vimbert, metge i kinesiòleg

Sens dubte, la meravellosa experiència de sentir-nos vius és conseqüència de la capacitat de percebre, a nivell intern, absolutament tot el que passa al nostre voltant, per interpretar-ho i donar-li una resposta. El nostre cos té una sèrie de mecanismes de resposta estructurals, químics, emocionals i bioenergètics que finalment són un reflex de com percebem la nostra realitat i com interpretem el que ens envolta. Però, què passa quan el que percebem no ens agrada? Les respostes són coherents amb el que sentim i expressem? Desafortunadament, no sempre fem, pensem, sentim i expressem en la mateixa sintonia i així, qualsevol estímul, com per exemple una emoció, pot esdevenir una desgastant companya de viatge en aquest trànsit anomenat vida. Vine i descobreix la increïble manera que té el teu cos de comunicar-se amb tu mateix i ajuda'l i ajuda't a alliberar-lo i a alliberar-te d'allò que no t'aporta res.

Si coneixes a algú de confiança amb ganes de millorar la seva vida, comparteix-li aquesta informació. Recorda: compartir és ESTIMAR! Estimes?

KinesiologiaLes conferències gratuïtes organitzades per Som Essència passen aquest curs a ser quinzenals: s'ofereixen el 1r i 3r dimarts de cada mes a les 18:15 h a El Casal de Llavaneres.

Més informació

Som Essència al Facebook

Mònica Martínez 619 62 48 61

somessencia@gmail.com

Lloc Sala de Lectura del Casal de Llavaneres
Organitza Som Essència
Preu Entrada lliure. Obert a tothom
Tipus d'acte Conferència
Diputació de Barcelona
^