Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 27.04.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Final de curs intens a l'Escola de Música de Llavaneres

InstrumentL'Escola Municipal de Música de Llavaneres es prepara per un final de curs molt intens. A més dels Moments Musicals, a l'Escola preparen ja la Trobada de Guitarres, que es farà dissabte 9 de maig; i la Trobada internacional de Joves a Donosti, per al cap de setmana del 8 al 10 de maig. A més, l'Escola de Música de Llavaneres organitza audicions durant tot el curs perquè els alumnes puguin tocar en públic. Les properes es faran del 18 al 22 de maig, al vespre. Per tancar el curs, ja preparen, a més, el Concert de final de curs, que es farà el 20 de juny al mati als jardins de Can Caralt.

Moments Musicals
És una activitat en què hi participa una dotzena d’escoles de música del Maresme. Els alumnes de més nivell fan un petit tour de concerts en diferents centres: una bona manera de tocar en altres espais, més enllà de la seva escola. El cicle de concerts està coordinat de manera conjunta per l’Escola Oriola de Sant Vicenç de Montalt i l’Escola Municipal de Música de Llavaneres.

Aquestes són les actuacions previstes en el cas de Llavaneres:

Dimecres 6 de maig, el combo de petits actuarà a l’Escola de Música d’Arenys de Mar
Dijous 14 de maig, hi haurà una actuació a l’Escola de Llavaneres.
Divendres de maig, serà el torn del combo de grans i de la Coral Hemiòlia a Vilassar de Mar
Tots els concerts es faran a les set de la tarda.

Trobada de guitarres
Es durà a terme dissabte 9 de maig, al matí, a Palau-solità i Plagamans. Hi participaran les escoles de Música de Llavaneres, Arenys de Mar, la Llagosta, Sant Boi de Llobregat, Santa Perpètua de Mogoda i Palau-solità i Plegamans. En la trobada es tocaran peces conjuntes.

Trobada internacional de Joves Labemusik a Donosti
En aquesta trobada de joves, que es farà del 8 al 10 de maig, hi participaran alguns dels alumnes de Combo de Llavaneres. Durant el cap de setmana hi haurà assajos i concerts, i diumenge es farà un concert final  l’Estadi d’Anoeta amb 4 peces conjuntes.

Audions d'alumnes
L’Escola organitza audicions perquè els alumnes puguin tocar en públic. És un aspecte molt important de la seva formació. Les properes es faran del 18 al 22 de maig, a les 19:30 i a les 20:00h

Trobada Toca-Fusta
El Toca-Fusta són unes colònies per a instrumentistes de corda d’Escoles de Música. Es fan un cap de setmana de maig a l’alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar i les organitza l'Escola de Música de Llavaneres. Aquest any es faran els dies 23 i 24 de maig. A més de Llavaneres, hi participen les escoles l’Oriola de Sant Vicenç de Montalt, de Premià de Mar, de Terrassa, de Premià de Dalt, de Calella, d’Arenys de Mar, de Sant Celoni, de Canet de Mar, l’Orquestra de Granollers, de Gràcia i de Barcelona.

Dia Internacional deIs Museus
Per celebrar el Dia Internacional dels Museus, el proper dissabte 16 de maig, a les set de la tarda, Museu-Arxiu de Llavaneres oferirà una visita guiada i musicada per sis obres exposades. Durant el recorregut, es farà una breu explicació de cada obra i s'interpretarà una peça musical. Per part de l'Escola de Música, hi participaran els professors Gina Miserachs, Georgina Calvo, Jose Antonio Cabo i Sandra Bellver.

Concert de final de curs
Per acomiadar el curs, els alumnes de l’Escola oferiran un concert als jardins de Can Caralt el proper dissabte 20 de juny, a les 12 del migdia.

Diputació de Barcelona
^