Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 02.10.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Oberta la convocatòria per completar l'equip de mestres de l'Escola de Música
Les classes van començar dilluns a Can Caralt, amb bona part de l'oferta lectiva

Escola de Música de LlavaneresL'Escola Municipal de Música de Llavaneres va començar dilluns les primeres classes. Durant aquesta setmana s'han posat en marxa els llenguatges musicals, sensibilització 6 anys i Curs d'Orientació Instrumental (COI), i l'ensenyament dels següents instruments: violí, viola, flauta, guitarra, saxo i piano. A més, s'han iniciat els assajos de tres grups de cant coral -un d'adults i dos d'infantil- i els conjunts instrumentals i combos. Properament, s'oferiran també les classes de violoncel, que es cobriran de manera provisional amb un dels mestres de l'equip actual. L'Ajuntament de Llavaneres acaba d'obrir una segona convocatòria pública per completar les places vacants de l'equip de professors que no es van poder contractar amb el primer procés de selecció. Més informació aquí.

Nota: El 15 d'octubre a les 14.00 h finalitza el termini per presentar instàncies per a la borsa de treball de l'escola de música.


Els instruments i assignatures pendents de poder oferir són cant, percussió, clarinet, música en família i sensibilització musical de 3, 4 i 5 anys. Aquestes places es cobriran tan bon punt es resolgui el procés selectiu obert avui, sempre que el perfil dels aspirants ho permeti i que hi hagi un nombre d'inscrits mínim.

L'equip de govern municipal confia que la situació a l'Escola de Música es pugui normalitzar en el termini d'un mes i lamenta que el canvi de gestió estigui afectant els usuaris. D'altra banda, el consistori vol aclarir que no s'ha fet cap rebut a les famílies dels alumnes. La previsió és cobrar la matrícula i la primera mensualitat als alumnes que ja hagin començat el curs, durant aquest mes d'octubre.

Diputació de Barcelona
^