X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.12.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Llavaneres prepara la 1a Festa de la Bicicleta
Es farŕ diumenge 6 de desembre al polígon industrial

Festa de la Bicicleta

La Regidoria d'Esports treballa en l'organització de la 1a Festa de la Bicicleta, que es farà el proper diumenge 6 de desembre al polígon industrial de Llavaneres. Hi haurà una prova per a adults i una prova infantil. L'Ajuntament compta amb la col·laboració d'Adventures Llavaneres i del Club Ciclista Llavaneres, que s'encarregaran del control del circuit.

L'activitat és gratuïta i està oberta a tothom: s’hi pot participar tant amb bicicleta de carretera com de muntanya. La prova es realitzarà en un circuit tancat a la circulació de vehicles: es traçarà un recorregut de 780 metres aproximadament.

Tots els participants rebran un refrigeri i un obsequi. A més, s'hi podrà fer una passejada en una bici elèctrica i hi haurà exhibició de biketrial a càrrec d'Alba Hidalgo, subcampiona del món 2015 i campiona de la Copa Catalana de trial 2015.

La prova de resistència començarà a les 10 del matí. Els adults hauran de completar cinquanta cops el circuit, que suposarà fer 37,5 quilòmetres.

A les 11.30h es farà la prova infantil. Segons l’edat dels participaran hauran de fer tres voltes al circuit –fins a 7 anys-, cinc voltes -de 8 a 10 anys- o deu voltes –d’11 a 14 anys. Els menors d’edat hauran d’anar acompanyats per una persona adulta.

Inscripcions

Les inscripcions ja estan obertes a través del web municipal. El termini es tancarà el 4 de desembre, a les 12 hores, o bé quan s’arribi al centenar d’inscripcions. Si el mateix dia de la festa no s’ha arribat al nombre màxim d’inscripcions, les persones interessades a participar-hi s'hi podran inscriure fins a les 9 h.

Infantils: de 3 a 14 anys

Adults: a partir de 14 anys

Notes

  • Les activitats són participatives i no competitives.
  • Totes les persones participants hauran de participar obligatòriament amb el casc i seguir les indicacions de les persones responsables de l’activitat.
  • La inscripció comporta l’autorització a l’organització al seu trasllat a un centre sanitari en cas d’accident.
  • L’organització es reserva el dret de variar l’horari de qualsevol activitat pel bon funcionament de la prova.
  • Igualment en cas de pluja, es reserva el dret a la suspensió o no de les activitats: la seva decisió serà inapel·lable.
  • L’objectiu d’aquesta festa és fomentar la pràctica de l’esport per a tothom.
  • L'organització declina qualsevol responsabilitat dels perjudicis que la prova pugui ocasionar a les persones participants.

Per més informació adreceu-vos per correu a llava.esports@ajllavaneres.cat.

El cartell

Festa de la Bicicleta

Circuit

Diputació de Barcelona
^