X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies | PUBLICAT 03.12.2015
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
La Inestable torna a pujar "El florido pensil" a l'escenari
El proper divendres 11 de desembre, a les 21.30 hores, després de l'čxit de les dues sessions de festa major

La directora d'"El florido pensil", Lurdes Saavedra, donant instruccions als actors i actrius.
La directora d'"El florido pensil", Lurdes Saavedra, donant instruccions als actors i actrius.

Després de l'èxit del passat cap de setmana, la companyia Inestable d'El Casal tornarà a representar El florido pensil. Serà el proper divendres 11 de desembre, a les 21.30 hores, a la sala polivalent d'El Casal de Llavaneres, amb entrada  gratuïta. En les dues representacions del cap de setmana passat, dissabte a la nit i diumenge a la tarda, la van veure més de 600 persones. Qui no ho hagi pogut fer encara té una altra oportunitat. 26 actors i actrius dalt de l'escenari que, en clau d'humor, recordaran com era l'ensenyament fa dècades a casa nostra...

Representació d'"El florido pensil"  

Representació d'"El florido pensil"

L'obra, basada en el llibre escrit el 1994 per Andrés Sopeña Monsalve, professor de Dret de la Universitat de Granada, és un reflex, en clau d'humor, de l'educació de vàries generacions d´espanyols entre les dècades dels quaranta als setanta.

La Inestable d'El Casal presenta la seva posada en escena d'aquesta recreació del sistema educatiu de la postguerra espanyola, identificat amb la ideologia nacional catòlica del primer franquisme, i una metodologia tradicional basada en el dogmatisme, la imposició de la autoritat mitjançant la disciplina i l´adquisició rutinària dels coneixements per memorització.

Amb direcció de Lurdes Saavedra, l'obra compta amb la col·laboració de l'Associació d'exalumnes, exprofessors i professors de l´Institut Llavaneres, i s'ha inclòs també en la celebració dels 50 anys del centre.

Diputació de Barcelona
^