Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Versió per imprimir
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Notícies
Neix el programa 'Escolta Jove'
És un projecte que treballa pel benestar emocional de les persones joves

La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Social i l'Institut Llavaneres, posa en marxa Escolta Jove; un projecte que treballa pel benestar emocional de les persones joves, a través de l'atenció directa, la informació i l'acompanyament. Amb aquest servei, la Regidoria de Joventut vol donar resposta a la necessitat identificada entre els joves de la vila. Demana cita, aquí.

El programa l'impulsa la Diputació de Barcelona i neix amb l'objectiu de reforçar les funcions d'informació, orientació i acompanyament vivencial de les persones joves. L'Ajuntament de Llavaneres s'hi suma amb la voluntat de garantir que la gent jove estigui informada, orientada i acompanyada des d'un enfocament principalment preventiu.

Per dur a terme aquest projecte, el consistori compta amb una persona especialitzada en benestar emocional que realitzarà sessions d'informació i acompanyament individuals i també sessions grupals i divulgatives al Casal Jove i a l'Institut Llavaneres.

És un servei de suport que no inclou, en cap cas, tractament, diagnòstic ni teràpia. L'accés al programa Escolta Jove és lliure i gratuït, i s'adreça a joves i adolescents, a partir de 12 anys, de Llavaneres. 

  Demaneu-ne cita prèvia!  

  • Podeu demanar cita prèvia emplenant el següent formulari o presencialment al Casal Jove.
  • El servei estarà disponible els mesos de maig i juny, i es rependrà el mes de setembre.

 Horari del servei 

Disponible al Casal Jove amb cita prèvia.

 Contacteu amb el servei  

Formulari

Email: escoltajove@ajllavaneres.cat

Logotip

Diputació de Barcelona
^