X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 13.02.2019
Versió per imprimir
Govern obert
Quč passa amb el pavelló?
Article de CiU. Febrer de 2019
  • Suposem que la majoria de ciutadans i ciutadanes s’hauran adonat que les obres del poliesportiu fa un temps que estan aturades.

    La gran obra amb la que el govern tancava la legislatura, amb inauguració inclosa just abans de les properes eleccions municipals, se n’ha anat en orris. I quines són les causes de l’esmentat enrenou?

    En primer lloc, una empresa adjudicatŕria que guanya el concurs amb preus i terminis massa agosarats, i que no pot complir. En segon lloc, un projecte que, segons la prňpia empresa, presenta deficičncies estructurals.

    I ara ens fem algunes preguntes: Com és que les deficičncies no es van detectar en el moment de calcular el pressupost de l’obra, i en canvi es detecten ara que l’obra ja estŕ començada? Com és que un projecte d’un pavelló que pretén ser emblemŕtic per la seva originalitat, que passa i és supervisat per diferents administracions, té deficičncies prou importants com per haver d’aturar l’obra?

    Diuen els entesos que a l’obra pública tot aixň és normal. Potser és normal per ells. Perň nosaltres no tenim perquč compartir-ho. Alguna cosa o algunes coses no es deuen fer prou bé a l’obra pública perquč aixň passi i a sobre sigui considerat com normal.

    I ara com queda? Doncs que tot estŕ tant embolicat que l’ajuntament estŕ intentant trencar el contracte amb l’empresa. Esperem que aixň no tingui repercussions econňmiques negatives.

    Les repercussions que ja és segur que hi hauran, és que s’haurŕ de refer el projecte i s’haurŕ de fer una nova licitació.

    Perň encara hi ha més. L’empresa actual pot tornar a presentar-se i pot tornar a guanyar el concurs!

    Amb una mica de sort, d’aquí un parell d’anys tindrem pavelló.

Diputació de Barcelona
^