X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Composició del consistori | PUBLICAT 17.06.2019
Versió per imprimir
Composició del consistori
Teresa Vidal i Peig
 • Teresa Vidal

 • Teresa Vidal i Peig

 • Esquerra Republicana de Catalunya
 • 3a Tinent d'Alcalde i responsable de les àrees de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum, Turisme, Noves Tecnologies i regidora-delegada del barri de Can Sans.
 • Biografia

  Nascuda a Mataró l'any 1968, viu a Llavaneres des de fa més de 18 anys. És doctorada en Expressió Gràfica Arquitectònica per la UPC des del 2016 i té un màster en Govern Local per la UAB (2018). Està casada i té un fill. Professionalment, s'ha dedicat al disseny gràfic i tèxtil i a la docència (Escola Cor de Maria de Mataró, Tecnocampus i Cetemmsa-Eurecat). En aquests moments, és coordinadora del Grau en Creació Artística per Videojocs i Jocs Aplicats a l'Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI), adscrita a la UB. A nivell polític, és militant d'ERC des del 2011 i en l'actualitat s'encarrega de la presidència de la secció local del partit i és responsable de Nova Ciutadania a la Federació Comarcal del Maresme d'ERC. Del 2015 al 2019 va gestionar les regidories de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç i Turisme, i hi va afegir Noves Tecnologies el darrer any de mandat. Actualment, és la tercera tinent d'alcalde i responsable de les àrees de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum, Turisme i Noves Tecnologies. A més, és la delegada del barri de Can Sans.

 • Retribució

  Retribució bruta anual

  26.000 euros

  Retribucions mensuals

  Gener-Abril 2022

  Gener-Desembre 2021

  Gener-Desembre 2020

  Gener-Desembre 2019

Diputació de Barcelona
^