Botó que mostra/amaga menú lateral
Composició del consistori | PUBLICAT 17.06.2019
Versió per imprimir
Composició del consistori
Carlos Sánchez Nicolau. Regidor fins l'octubre de 2020
 • Carlos Sánchez llistat

 • Carlos Sánchez

 • Ciutadans
 • Portaveu de C's
 • Biografia

  Nascut a Barcelona el 27 de desembre de 1962, ha estiuejat a Llavaneres de tota la vida i hi viu des de fa 35 anys. Està casat i treballa com a Oficial al Registre de la Propietat de Mataró des de fa 29 anys. Té el títol de Gestor Jurídic, especialista en Dret Tributari, Hipotecari, Mercantil i Notarial per l'Escola d'Estudis Jurídics Rocoa, en col·laboració amb la Institució Universitària de la Companyia de Jesús INSA-ETEA. Té estudis complementaris en Dret Urbanístic, Llei de Protecció de Dades, Administració de Finques, Llei de Blanqueig de Capitals, Tractament de Bases Gràfiques i Expedients de Nacionalitat.

  Actualment, presideix l'Asociación Nacional del Cuerpo de Titulados Gestores Jurídicos d'àmbit nacional. Ha desenvolupat altres activitats diverses, algunes de les quals estan directament relacionades amb el món de la nàutica, tant a nivell professional com d'aficionat; és patró de iot des fa 25 anys.

  Per altra banda, va impulsar la creació de l'Associació Nàutica Runbo Nuevo, dedicada a un projecte social d'integració de les persones discapacitades en el món de la vela. Va crear, també, juntament amb altres companys, l'Associació d'Empresaris i Professionals (AEMPRO), amb àmbit d'actuació a les 3 viles: Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac.

  Ha estat candidat a l'alcaldia de Sant Andreu de Llavaneres, per Ciudadanos-Partido de la Ciudadanía, i va ser regidor-Portaveu del Grup Municipal de Ciutadans C's fins al mes d'octubre de 2020.

 • Retribució

  Retribució bruta anual

  Variable, en funció de l'assistència a les sessions (plens i/o comissions informatives)

   

  Retribucions mensuals

  Gener-Desembre 2019

  Gener-Octubre 2020

Diputació de Barcelona
^