X
Emergčncia per sequera!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Opinió Grups Municipals | PUBLICAT 31.01.2023
Versió per imprimir
L'Ajuntament
Falta de lideratge i de planificació del govern
Article del PSC. Gener de 2023
  • Tot just entrem a la recta final del mandat d'una majoria absoluta que semblava que podria posar en marxa projectes que posessin al poble de nou com a referent a la comarca, perň no ha estat així.

    La falta de lideratge i de planificació ha estat latent al llarg de tot el mandat i ara toca prendre decisions molt de pressa per complir amb les promeses a qualsevol preu.

    El PSC ha optat sempre per donar suport en totes aquelles propostes que havien de millorar el dia a dia dels Llavanerencs i Llavanerenques, amb l'objectiu que qui hi guanyés sempre fos el poble.

    Malgrat aquesta iniciativa constructiva, ens trobem amb un govern poc solidari amb els seus ciutadans, ja que ha considerat apujar l'IBI per aquest any, tot i l'encariment del cistell de la compra, les energies o les hipoteques.

    A alguns ens agradaria poder dir que estem orgullosos de tenir un Ajuntament amb un superŕvit estrepitós perň en aquest cas, la manca de serveis, infraestructures i recursos humans del personal de l'Ajuntament, no ens ho permeten.

    De nou, posem la mŕ estesa al govern, per millorar el servei de recollida d'escombraries del Porta a Porta on cal fer algunes modificacions. Rectificar és de savis. Cal adaptar el servei a les necessitats de cada barri, carrer o comunitat de veďns. Avui, malauradament, la imatge del municipi deixa bastant a desitjar, amb bujols pels carrers a qualsevol hora del dia, papereres plenes amb bosses de brossa domčstica i abocaments com els recents en una parcel·la municipal del polígon industrial, o al voltant de la deixalleria.

    Al maig arriba l'oportunitat de tancar un cicle i començar-ne un altre, amb el PSC al capdavant, amb un projecte clar, definit i liderat.

Diputació de Barcelona
^