X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Formularis
09.10.2017
Reglaments i Ordenances: suggeriments i propostes ciutadanes

Logotip de la Regidoria de Participació CiutadanaLa Regidoria de Participació Ciutadana i Transparència obre un procés de consulta pública de manera prèvia a l'aprovació de les ordenances i reglaments que confecciona el consistori, així com en les modificacions d'aquells documents que ja estiguin en vigor, en compliment de la llei de transparència.

Mitjançant el següent formulari, podeu fer-nos arribar els vostres suggeriments i propostes, que seran valorats per la Comissió constituïda a l'efecte, la qual decidirà si s'incorpora al projecte de norma.

Save

Save

Save

*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informŕtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.
^