Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis | PUBLICAT 03.06.2020
Formularis
Qüestionari sobre les emocions de l'infant
La regidoria d'Educació vol fer una consulta sobre l'impacte emocional de la crisi sanitària en els infants que s'inscriuran al casal d'estiu municipal aquest any
Aquest any, és una mica diferent: amb molts canvis en tots els àmbits a causa de la pandèmia de Covid-19 que estem patint a nivell mundial. Hem viscut diferents emocions al llarg del confinament com també hem viscut situacions molt diferents. És per tot això que des de l'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres volem donar una atenció personalitzada a cada infant que vingui als nostres casals, poder-los atendre de la millor manera si hi ha una circumstància que ho requereixi. Així doncs, ens agradaria que ens responguessiu a unes preguntes per valorar com poder atendre millor als vostres fills. 
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*Està matriculat en l'
Cliqueu per veure l'ajuda 
Teniu algun ésser estimat que hagi mort durant el temps de l'estat d'alarma?
Cliqueu per veure l'ajuda Com heu passat el confinament?
Cliqueu per veure l'ajuda Com us heu sentit durant tot el període? Heu tingut:
*I els vostres fills?
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la

política de privacitat

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres

Regidoria d'Educació
Plaça de la Vila, 1
Telèfon 937 023 600

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Es podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Diputació de Barcelona
^