X
La tardor de 2022, les bateries de contenidors desapareixeran. Llavaneres aposta per la recollida porta a porta de les escombraries!
Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis
Formularis
Preinscripció als Cursets de Natació 2021
Reobrim el formulari: encara hi ha places disponibles!

L'Estiu a Llavaneres 2018

La Piscina Municipal de Llavaneres acollirà de l'1 al 30 de juliol i també del 2 al 31 d'agost els cursets intensius de natació per a aquest estiu 2021. És una proposta de la Regidoria d'Esports.

Els cursets s'adrecen a infants de 3 a 14 anys, que es distribuiran en dos grups: iniciació i perfeccionament, segons les edats i el nivell.

El preu és de 55,50 euros al mes per nen. Per sol·licitar plaça, caldrà omplir aquest formulari i esperar-ne la confirmació de la Regidoria d'Esports.

Les places són limitades, tenen preferència els infants empadronats a Llavaneres i l’admissió es farà per rigorós ordre d’inscripció.

Els cursets tindran el següent horari:

  • Iniciació: Matins de 12 a 13h i tardes de 16 a 17h
  • Perfeccionament: Matins d’11 a 12h i de 17 a 18h

Per a més informació podeu contactar amb la regidoria d'Esports, de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres, al telèfon 937023600 o bé al 672117197.

*
*
*
*
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*
Cliqueu per veure l'ajuda *
*Data de naixement del nen ( - - )

Juliol de 2021

Nivell i horari (juliol)

Agost de 2021

Nivell i horari (agost)
Cliqueu per veure l'ajuda 
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat.


Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Diputació de Barcelona
^