Botó que mostra/amaga menú lateral
Formularis | PUBLICAT 16.03.2022
Formularis
Cessió d'habitatges buits per als desplaçats ucraïnesos
Llavaneres fa una crida urgent per localitzar propietaris d'habitatges buits que els vulguin cedir gratuïtament

L'Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres necessita localitzar urgentment habitatges buits del municipi per ubicar els desplaçats ucraïnesos que des del 5 de març estan residint a la vila.  Són quatre famílies: un total de 20 persones, la majoria menors d'edat.

Fem aquesta crida urgent per aconseguir que aquestes persones puguin viure entre nosaltres. En un primer moment, l'Ajuntament va optar per una solució d'emergència, que ha consistit en allotjar plegats els vint desplaçats, que són unitats familiars emparentades entre si; però ara cal buscar una solució a llarg termini.

Per poder seguir amb l'arrelament dels vint desplaçats ucraïnesos a Llavaneres d'aquests darrers dies i garantir que el grup pugui continuar junt, cal disposar d'habitatges al poble.  El govern confia en poder oferir-los una solució viable, humanitària i estable, amb el suport dels veïns que estiguin en disposició d'ajudar. D'aquesta manera no caldrà que utilitzin els allotjaments d'emergència temporals, gestionats per la Creu Roja, amb el risc que el grup pogués ser reallotjat definitivament de manera separada.

Plegar/desplegarDades del propietari de l'immoble
*
*
*
*
Plegar/desplegarDades de l'immoble
*

Població: Sant Andreu de Llavaneres

*
*
*L'habitatge té cèdul·la d'habitabilitat vigent?
*L'habitatge està moblat?
Cliqueu per veure l'ajuda *

He llegit i accepto la política de privacitat


Més informació

Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres
Plaça de la Vila, 1
Tel. 937 023 600

Avís: S'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l'Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers  automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Informació relacionada
Des del consistori treballem per arrelar i integrar el col·lectiu d'ucraïnesos desplaçats a la vila
El govern ha establert un protocol especial per accelerar el procés d'acollida d'aquests menors, especialment exposats a patir violències o ser víctimes de tràfic
ACTUALITZACIÓ 8/3/22 | El primer carregament solidari de Llavaneres amb Ucraïna ja viatja cap a la frontera amb Polònia
ACTUALITZACIÓ 3/3/22 | El Consulat d'Ucraïna demana, en especial, material de primers auxilis
ACTUALITZACIÓ 1/3/22 | Convoquem la ciutadania a manifestar-se en defensa de la pau i en suport al poble ucraïnès el proper dimarts 1 de març a les 19 hores davant de l'ajuntament de Llavaneres
Diputació de Barcelona
^